Widok

body jet

Operacja była ok. ale niestety musiałam mieć jeszcze raz zabieg bo niestety ściągną mi za mało ale zabieg był gratis. natomiast mam problem z tymi leginsami kosz 190zł. ponosiłam dwa miesiące i zrobiło się oczko oddałam do reklamacji i dali nowe, ale niestety te nowe po miesiącu noszenia też zrobiło się mnóstwu oczek i do tego wyszły na całej pupie gumeczki. oddałam do reklamacji trzymali je 4 miesiące i ich odpowiedź że to znoszone. Śmiechu warte
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magdalena proszę o kontakt
Nie bardzo wiem, co mają "gacie" do jakości i skuteczności przeprowadzonego zabiegu. Rozbrajają mnie takie komentarze. Dla zainteresowanych tematem: miałam body jet u Pernaka prawie 2 lata temu i jestem bardzo zadowolona z efektu. Koszmarnie drogo, ale warto wydać kasę, żeby raz na zawsze mieć z głowy "oponkę". Jeśli ktoś ma ten problem, wie, o czym mówię;). Zabieg nie boli (tylko znieczulenie trochę nieprzyjemne), a powrót do normalności jest błyskawiczny (byłam w pracy na drugi dzień). Nie mam żadnych fałd ani nierówności, nie było tez poprawek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zazdroszczę Ci. Jesteś pierwszą, która jest zadowolona z doktora Pernaka tzn. z body jet u doktora. Proszę napisz coś o tym zabiegu bardziej szczegółowo np. ile Ci ściągnięto tłuszczu, ile trwał zabieg, ile blizn Ci zostało itp....................
Nie pamiętam dokładnie ile tłuszczu usunął, chyba 500 ml, ale głowy nie dam. U mnie to było takie typowo miejscowe nagromadzenie tkanki tłuszczowej. To wręcz śmiesznie wyglądało, bo ogólnie nie jestem otyłą osobą. Blizn nie widać: to były 2 małe nacięcia skalpelem, zostały jasne kreseczki o dł 0,5 cm, sama muszę ich szukać, jak chcę komuś pokazać. Zabieg nie był długi: 25 minut trwało samo oczekiwanie na to, az zadziała znieczulenie, odsysanie jakieś 30 - 40 min. Trochę żałuję, że zdecydowałam się tylko na dolną część brzucha. Niestety w miejscach nie ruszanych (powyzej pola operacyjnego) tkanka tłuszczowa nadal się gromadzi, a tak miałabym juz temat z głowy. Kiedyś może zdecyduję się na kolejną korektę, ale teraz niestety mam poważniejsze wydatki. Trochę jestem zdziwiona, że są osoby niezadowolone z zabiegu, ale może to jest kwestia organizmu albo dbania o siebie? JA po BJ chodziłam na endermologie (10 zab.) i to bardzo przyspiesza dochodzenie do siebie. Poza tym rozbija ewentualne nierówności. Ja nie mam żadnych.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5079723

polecam lekture.zrobiłam usta i odradzam,nawet wywiadu o zdrowiu nie miałam.
Jestem rowniez zawiedzony body jet u doktora sciagnal za malo pozniej mual mnie gdzies musialem sam sie prosicno konsultacje na samej konsultacji mial mine nie tego bo widzial ze spapral robote ale oczywiscie nie przyznal sie,ogolnie nie polecam polecialem bo tanio bylo teraz za to musze doplacic fachowciwi zeby mi to porzadnie zrobil ,szkoda bo robilem inne zabiegi u niego i bylo ok ale mohe body jet to lipa.niechceczaszkodzic temu panu tylko przestrzegam innych idzcie do niego na wszystko procz body jet.
A możesz podpowiedzieć który fachowiec Ci poprawiał? Chcę zrobić prezent mężowi i chciałabym żeby to było dobrze zrobione, drugiego razu mógł by nie przeżyć;) możesz odpowiedzieć na maila olamario@wp.pl Z góry dziękuję
do góry