Widok

bóle nóg w nocy u dziecka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, moje dziecko które ma prawie 3 latka, co noc bolą nogi w nocy. Bóle są tak silne, ze nie dają jej spać, mocno prostuje nóżki i tak prawie przez cała noc. Nie wiem czy to bóle wzrostowe, robiłam trochę badań, wszystko ok, ale teraz mam skierowanie do szpitala na bardziej szczegółowe badania. ktoś też miał podobny problem??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mojej znajomej synkowie mieli ten problem - oceniono ze to przy wzroście, ale badania nie zaszkodzą

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Cześć!
Moje dziecko gdy było małe też płakało i mówiło, że bolą go nóżki. Pediatra zlecił rentgen nóg i okazało się, że ma slkerotyzację skości. ZapisAŁ LEKI I MAŚCI I POMAOGŁO ALE TROCHĘ TO TRWAŁO. zRÓB TO SZYBKO BO SZKODA DZIECKA NO I cIEBIE POZDRAWIAM
koniecznie idz do lekarza, zrob dokladne badania. czasem bole nozek moga byc jednym z wielu objawow neuroblastomy... lepiej dmuchac na zimne
kochana nie strasz mnie nawet; mała miała robione usg i było wszystko ok, usg brzucha i nóżek, wszystko dobrze, widocznych węzłów chłonnych brak, badania krwi idealne
evelin ja sie z tym borykam od 2 lat juz ,u nas na jczesciej dziecko reaguje na zmiane pogody lub jak mu anemia wraca:(
wtedy daje mu p.bolowe leki a nogi nacieram vikiem zeby sie rozgrzaly i zasypia:)
to moze byc tez przyczyna tego ze szybko rosnie

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w tym wieku dzieci maja tez niegrozne bóle wzrostowe kości - moze to jest własnie to .............ale na wszelki wypadek trzeba sprawdzić
jak tak mialam i wyszlo ze to -reumatyzm,mam go niestety do dzis

image

Ja też od dziecka miałam takie problemy - własnie reumatyczne. Zawsze na zmiane pogody mnie bolały kolana. Potworny promieniujący ból. Pamiętam, że wyłam strasznie, nawet jak byłam jeszcze nastolatką. Ostatnimi laty rzadziej się zdarza, czasami na kaca bolały mnie stawy rąk ;) Rozwiązanie, tak jak iwona napisała, natrzec mascią rozgrzewająca i założyć takie getry na kolanka, albo rajstopki.

mam nadzieję, że to właśnie bóle wzrostowe, ale pojedziemy do szpitala się upewnić, bóle są tylko podczas snu, wczoraj bawiła się do 23, specjalnie ja tak długo trzymałam , żeby zobaczyć czy nóżki nie będą boleć - nie bolały, a jak tylko zasnęła to znowu się zaczęło - rzuca nogami, płacze
Kurcze ja mam tez taki problem ze swoim 3 latkiem ale jutro wybieram sie z nim do lekarza z krtania wiec mam nadzieje ze cos mi wiecej powie
to napisz co powiedział Twój lekarz, mi najpierw kazali podawac więcej wit d3, później zlecono usg, badanie krwi, wizyte u neurologa... a Twojego 3-latka bolą tez tylko podczas snu? i czasem całe noce?
Wiesz co bola tez w dzien.
image

Uploaded with ImageShack.us

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Czynna logopeda z Rumi z przedszkola "Pod Topolą" na showup (3 odpowiedzi)

Zróbcie co chcecie z tą informacją, ale Pani i występuje na żywo i pracuje z dziećmi...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

do góry