Widok

bole piersi brrrrrrr

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
mam taki proble moze ktoras z was sie z tym spotkala.od dluzszego czasu..kilkanacie miesiecy jak nie dluzej czuje miejscowy ból w jednej piersi.zawsze w tym samym miejscu i nie ma to nic wspolnego z okresem.jest dosyc uciazliwy i czuje to caly czas.ide za pare dni na usg.( szok-80 zł !! ) co moze taki bol oznaczac,mam troszke nierowne piersi.czytalam w necie troche i az boje sie myslec.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz co moja kolezanka miala tez bole piersi i sie okazalo ze ma za wysoki poziom prolaktyny i jeszcze jakiegos hormonu lepiej to sprawdz
image

Uploaded with ImageShack.us
hm ale mnie nie bola piersi ,tylko w jednej w jednym miejscu dokladnie.a tak to nigdzie indziej,no chyba ze przed okresem.nie moge tam nic wyczuc ,wydaje mi sie ze cos czuje ale ze strachu to juz niewiem co to.bozee
Rób czym prędzej to USG i leć do lekarza.
A może to "tylko" nerwobóle? Mi się zdarza. Boli niemiłosiernie. A wyniki wyszły ok.
Ale do lekarza idź i wyjaśniaj :)
Powodzenia!
no ide ide na usg.nerwobole w piersi? chyba nie choc ja mam nerwice akurat.ale boli konkretnie ,przy dotyku czasami niemilosiernie.wystraczy nak zrobie usg ??, 3d podobno.chyba powinno to wszystko wyjasnic cio?
Mysle ze to nerwobole. Jesli rzeczywiscie nic tam nie wyczuwasz przy prawidlowym badaniu piersi to sie nie martw. Mnie czasem tez boli w jednym miejscu i przy okazji USG powiedzialam zeby tam dokladnie obejrzeli co tam jest. Nie bylo nic. Wylacznie naczynie krwionosne. Uwierzyc nie chcialam to mi lekarz wlaczyl glosniki i kazal sluchac jak krew pulsuje. Zdarzaja sie miejscowe guzki przy np. podwyzszonej prolaktynie (hormon stresu - sprawdz jak masz nerwice) i one uciskajac moga bolec ale juz bys je sama wyczula sama. A co do ceny to ja za USG place 35 zlotych na Armii Karjowej w Gdyni albo 50 w Clinica Medica.
ja tez slyszalam ze takie jest lepsze od zwyklego powodzenia zycze i nie denerwoj sie tak moze beda mniej bolaly
image

Uploaded with ImageShack.us
Kawka, mam nadzieję, że wyjaśni :) I będzie ok :)
A przy oddychaniu? Nie kłuje czasami?
nie

ale zanim sie nabawilam nerwicy to daleko wczesniej mnie juz bolalo

dobra ,okaze sie w srode !!
dobra zrobilam ,teraz mi powiedzcie gdzie jakis dobry onkolog ? czy strajkuja tez? bo juz prywatnie nie chce isc za bardzo.okazało sie ze mam torbielek i jakies inne zmiany typu włókniaki .ile prywatnie taka wizyta moze kosztowac?
kawka zarejestruj się w Wojewódzkim Centrum Onkologii w Gdańsku (dawna Wojewódzka Przychodnia Onkologiczna), telefon: 341-45-44 , z tym, że musisz mieć skierowanie od lekarza ginekologa np...mogę Cię pocieszyć tym, że na pewno nie jesteś sama z takim problemem i nie od razu musi to oznaczać najgorsze!:))skonsultuj, może będzie potrzebna biopsja, ale to też nic strasznego, będzie dobrze
wiem ze moja kuzynka byla na onkologii w wejcherowie ponoc jest super dobry specjalista chyba przeniosl sie z jakiegos szpitala z gdanska sprobuj tam!! Glowa do gory!!!

nie ma skierowania zadnego ,wlasnie o to chodzi.
Tez mialam bol piersi nawet wyczulam guzek, ale pozniej okazalo sie, ze to jednak tylko taka gruczolowata natura moich piersi.

Balam sie jak diabli, ale moj gin mnie pocieszal, mowiac, ze (dla niektorych kobiet na nieszczescie) rak nie boli...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

do góry