Widok

botox, gdzie polecacie?

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy ustach, przez nie wygladam na ciagle smutna i znęczona ). szukam jakiegos gabinetu gdzie było by dobrze ale i niedrogo. na str invicta.pl widzę, że są promocje, czy ktos kozystał?bede wdzieczna za pare informacji czy linków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, moja znajoma ostatnio skorzystała z ich oferty(INVICTA), miala zmarszczki miedzy brwiami. Pani doktor wstrzyknela raz i pozniej drugi, zadnej zmiany nie bylo i stwierdzila ze tak ma byc. Nawet reklamowac nie mozesz bo podpisujesz oswiadczenie,ze efektów nie gwarantują.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no co ty... nawet po czasie zmarszczki sie "nie wyprostowały" (gdzies czytałam że efekt może byc widoczny po paru dniach)
no wlasnie problem w tym,ze nie ma tam absolutnie zadnego efektu. Dasz wiare? A z wiedzy którą ja posiadam(skonczylam kosmetologie)wynika,że nie ma takiej opcji aby sie nie powiodło, to chyba by musiał byc jakis dziwny człowiek. Mój wykładowca który robi również botoks twierdzi,że jesli sie nie udało to znaczy ze podano za mało preparatu. Moge polecic ta dermatolog Beata Imko-Walczuk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to faktycznie masakra, że nic nie było widac, człowiek liczy na poprawe samopoczucia a tu nic... a orientujesz się ile Beata Imko-Walczuk lbierze za wypełnianie zmarszczek ? może masz jakis namiar str internetowej, ja znalazlam tylko opinie ze to dobry lekarz (same pozytywy). bardzo dzieki za odp :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podaje telefon do rejestracj dr Imko-Walczuki: 500656665
cen dokladnie nie znam,ale z tego co mi wiadomo ma niedrogo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Od lat chodzę do Beauty Dermu na świetojanskiej 139 do Dr Larczyńskiej.Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Beata polecam szczerze. szybko, dokładnie i ceny przyzwoite!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam w Sopocie w Krzywym domku
Polecam dr Bonisławską w Medisonie, efekty rewelacyjne, super babka i nie zdziera z pacjentów.
polecam estetictime na obroncow wybrzeza, jesli botox to tylko tam, tak dlugo jeszcze mi nie trzymal.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Orientujecie się co jaki czas trzeba zabieg powtarzać?

Dużo tutaj zależy od tego który jest to zabieg. Drugi zabieg trzeba powtórzyć po 3 miesiącach od pierwszego. Trzeci zabieg juz po 6 miesiącach. Potem wiele osob może robić zabieg co roku. Duzo tutaj również zalezy od tego jaką ma sie mimikę twarzy.Osoby z ekspresyjną mimiką musza wykonywać zabieg częściej. Osoby ze słabszą mimiką rzadziej
Ogólnie opisane jest to tutaj:
http://modanaurode.pl/2018/08/21/botoks-jak-czesto-powtarzac-zabieg-medycyna-estetyczna/

Jeśli chodzi o botox to moim zdaniem warto odwiedzić Katowice i http://labocaclinic.pl/toksyna-botulinowa/. Świetni specjalisci i bardzo miła atmosfera :)

Osobom, które mieszkają w zachodniopomorskim, polecam botox w szczecińskiej klinice Miracle Clinic, nowoczesne metody, miły personel i co najważniejsze - widoczne efekty! Jeśli kogoś to zainteresowało, podsyłam link o zabiegach: http://www.miracleclinic.com.pl/zabiegi-szczecin/zabiegi-przeciwzmarszczkowe/

Jednym z takich miejsc godnym polecenia jest Magiczna Klinika ;) Pracują na bardzo dobrym preparacie jak Allergan.

Hej Miraszka, a może coś więcej powiedzieć na temat tej kliniki ? Jak lekarze? Jak wyglądają warunki dzisiaj w dobie pandemii ? I co miałaś dokładnie ostrzykiwane ? Pytam, bo chce się tutaj wybrać tym bardziej, ze widziałam iż jest promocja na zabiegi z botoksem.

Cześć, słuchaj. Tak na dobrą sprawę, to nie masz czym się martwić. Prawda jest taka, że wszystko jest przeprowadzane zgodnie z panującymi standardami covid. Poza tym wszystkie zabiegi wykonywane są przez lekarzy.

Spoko dzięki za informacje. Wybieram sie do Magicznej kliniki na zabieg medycyny estetycznej ;) Cieszę się, że coś poprawię.

A co będziesz dokładnie poprawiać ? W sensie zmarszczki na czole, lwią zmarszczkę czy bardziej kurze łapki itd ?

Zmarszczki mimiczne na czole ;) Kurzych łapek akurat nie mam. Widziałam, że w MK pracują na Allerganie, podobno bardzo dobry preparat.
Polecam k2 medical w Gdańsku kilku lekarzy med est dobrze robią botoksij
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Klinice Humana Medica Omeda u dr Doroty Żukowskiej, w Białymstoku polecam osobiście już kilka razy byłam na wygładzaniu zmarszczek

Robiłam już w kilku miejscach, jednak najbardziej odpowiada mi podejście https://drmarcinnowak.pl/.
Polecam K2medical w Gdańsku Wrzeszczu.Mi botoks podawała dr Sirocka,bardzo miła atmosfera:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie tanio kupić buty sportowe np. PUMY ?? (53 odpowiedzi)

Chcę kupić buty sportowe , ale jak najtaniej. Myślałam o allegro ,ale nie wiem czy tam jest...

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (97 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

do góry