Od dwóch lat byłam stała klientką salonu na Karwinach, przychodziła regularnie co półtorej miesiąca na zrobienie odrostow. Z racji terminów trafiałam do różnych fryzjerów, ale na jakość usługi nie mogłam narzekać. W salonie jest czysto i widać, że fryzjerzy robią to, co lubią. Niestety ceny bardzo mnie odrzucily. Początkowo za strzyżenie z farbowanie odrostow płaciłam od 130 zł do 150 zł ( w zależności od tego, na którego fryzjera trafiłam ), jednak ostatnim razem za zrobienie tylko i wyłącznie odrostow, zapłaciłam 180 zł! Okazało się, że wprowadzili usługę kolor + strzyżenie ina nic tłumaczenia, że byłam tam półtorej miesiąca wcześniej i nie chce żadnego podcinania. Jestem trochę rozczarowana, bo lubiłam tam przychodzić, ale nie chce przepłacać. Tym bardziej jeśli jestem stała klientka...jeśli ktoś wprowadza taka usługę, to powinien podejść indywidualnie do klienta. Niestety przeniosłam się do salonu nieopodal i tam za taką usługę z podcieciem i na dobrej jakości kosmetykach place 120 zł. Szkoda, ze cena była ważniejsza niż chęć zatrzymania klienta.