Widok

brawo Tusk

Jak wiecie, bywam krytyczny wobec Platforemrów. Ale powiem krótko: dawno nie widziałem tak merytorycznej obrony expose. Premier zmiażdżył PIs, SLD i Palikota. Byłem naprawdę zaskoczony, że w dzisiejszej rzeczywistości, bez wdawania sie w zbędne dyskusje i epatowania populizmem odpowiedzi były tak rzeczowe. Brawa również dla Dorna i Tuska którego nie lekceważył. Tak powinna wyglądać debata opozycji z rządzącymi. Cała reszta wielkie żenuła. Premier wreszcie pokazał jaja. Oby tak dalej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Moje stwierdzenie nie było wnioskiem tylko ekstrapolacją.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A z czego ekstrapolujesz swoje stwierdzenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ślepy nie jest,
przez 5 lat poznał na co ich stać
i dlatego jest w stanie postawić prognozę :-)
Lekko się zachmurzyło ale chyba będzie słonecznie albo lunie deszcz - trudno powiedzieć, choć wczoraj świeciło słońce więc nie powinno padać ale rok temu o tej samej porze lał deszcz...to już teraz nie wiem, jaką prognozę przewidzieć. W końcu od tylu lat jest pogoda albo jej nie ma, to powinno się ją przewidzieć, prawda?
Podobno TVN Meteo ma sporą sprawdzalność w prognozach ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja się tylko tak zastanawiam, na ile realna polityka stała się marionetką tabloidyzacji informacji? Zauważcie np jak podawane są newsy: musza krótkie i elektryzujące. Muszą być dwie przeciwstawne sobie strony, które im zabawniej się odgryzą, tym bardziej widz chichocze. A przecież w polityce i gospodarce dzieją się dużo bardziej skomplikowane rzeczy. Nie da się ich ująć jednym prostym zdaniem. My zaś otrzymujemy wirtualne igrzyska politycznych gladiatorów. Ale tego nie da się już cofnąć niestety. Ale czy w takim razie nie jest tak, że każda polityka zabrnęła dziś w populizm?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@ kijewicz

jezeli 700-800 mld to kwota przyblizona na nastepne 8 lat, oznacza to ze potrzeba 100 mld od reki

wiec sam tu nie manipuluj

...

jezeli chodzi o sondaze poparcia dla pisu, zgadzam sie, ze nie sa precyzyjnie,
ale to nie znaczy, ze nie sa prawdziwe,
prawdziwy jest trend - przelamanie,

ale nie sa to precezyjne dane, takimi dyponuja tylko partie

kpw niemoto?
do góry