Widok
obsługa bardzo miła ale człowiek jest traktowany jak przedmiot
Do jakości usługi pod względem technicznym nie mam zastrzeżeń. Jak na razie jest dobrze a wiadomo, że jakość plomb czas zweryfikuje.
Niestety dr Jarząbek traktuje pacjenta jak samochód do naprawy. Szybkie znieczulenie za każdym razem i wtedy pacjentowi wszystko jedno co się dzieje z jego szczęką.... I namawianie cały czas na usuwanie zębów mądrości. Skoro mam zdrowe to po co usuwać? Chyba po to żeby dodatkowe pieniądze zapłacić?
Niestety dr Jarząbek traktuje pacjenta jak samochód do naprawy. Szybkie znieczulenie za każdym razem i wtedy pacjentowi wszystko jedno co się dzieje z jego szczęką.... I namawianie cały czas na usuwanie zębów mądrości. Skoro mam zdrowe to po co usuwać? Chyba po to żeby dodatkowe pieniądze zapłacić?
Moja ocena
Centrum Stomatologiczne
kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 2
jakość usług: 5
wyposażenie: 4
czas oczekiwania: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: -
3.2
* maksymalna ocena 6
Mam podobne zdanie. Leczę (a właściwie leczyłam się) u dr Jarząbka od ponad 10 lat. Poznałam go jak jeszcze pracował w Medicoverze w Oliwie Wtedy był młody, sympatyczny, słuchał pacjenta. Jeżeli chodzi o leczenie - to fachowiec, który obrósł w piórka i pacjenta traktuje "mechanicznie". Może ma ich za dużo, a może mu się już nie chce.... Jednym słowem bufon w białym kitlu. I to w prywatnym gabinecie! Szkoda Panie Doktorze, że tak to wygląda, że tak się Pan zmienił. Czasem trzeba wysłuchać pacjenta, doradzić.....
Panie w rejestracji i pomoce- bardzo miłe i fachowe. Dziękuję: )
Panie w rejestracji i pomoce- bardzo miłe i fachowe. Dziękuję: )