Widok

obsługa do zmiany

U Misia Temat dostępny też na forum:
Moje dzieci zaliczyły już kilka tego rodzaju miejsc, do tej pory i one, i my rodzice byliśmy zadowoleni. To znajdujące się w C.H. oceniam najgorzej - nigdy więcej dzieci tam nie zostawię. Żadnego 'wykwalifikowanego opiekuna', tylko Pani w zaawansowanym wieku średnim, która jedyne co robiła, siedziała, wpuszczała kolejne dzieci i kasowała pieniądze za pobyt. Opieka - jaka opieka (?) Szczytem jakości obsługi było, jak zaczęła zwracać uwagę dzieciom (nie tylko moim, ale wszystkim tam się znajdującym) 'nie wolno wyrzucać piłek z baseniku', 'nie wolno...nie wolno...' - taa... bo będzie jeszcze musiała posprzątać kilka piłeczek. Na atmosferę miejsca, ogólne wrażenia i chęć polecenia innym największy wpływ ma obsługa w danym miejscu, a tutaj obsługa jest TRAGICZNA!!!
Moja ocena
Plac zabaw U Misia kategoria: Place zabaw i małpie gaje
obsługa: 1

wyposażenie: 3

opieka: 1

bezpieczeństwo: 4

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 3

2.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dołączam się do opinii. Panie tam są dwie na zmiany co drugi dzień my byliśmy tam z dzieckiem kilkakrotnie i gdy jest Pani Teresa to dzieciaki bawią się super a gdy jest ta druga starsza Pani to jest jakaś masakra ona nie powinna mieć nic wspólnego z dziećmi!!!! Szarpie je i upomina co chwile i nawet piłki czy bujaki z uparciem maniaka zabiera i odstawia pod siatkę, żeby później nie musiała sprzątać!!! To jest kurczę plac zabaw dla dzieci a nie jakiś JEJ domowy pokoik, w którym pewnie wszystko ma poukładane według spisu alfabetycznego!!! Wypisuje kwity kilku osobom naraz do tego załatwia jeszcze reklamacje dotyczące samochodzików a dzieci stoją i czekają na wpuszczenie a czas leci!!!! Nikomu nie polecę zabawy w dni kiedy przypada zmiana "TEJ PANI" !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Jan - ocena (6 odpowiedzi)

Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na którym nie da się...

Jan - ocena (3 odpowiedzi)

Od nowości problemy z silnikiem (1.0 LPG, 10k przebiegu - nierówna praca, szarpanie, brak reakcji...

Ewa - ocena (3 odpowiedzi)

Z całego serca polecam CDL! Pani Paulina uratowała moją laktację podczas kryzysu laktacyjnego....

do góry