Widok

obsługa

Bomi Temat dostępny też na forum:
skoro nie podoba się obsługa to jest wiele innych sklepów nikt nie każe na siłę robić zakupy w Bomi
a druga sprawa ciekawe jaka by miała pani minę gdyby za miesiąc pracy w tym dwie niedziele po 11godzin dostała 1060zł.
Ale skoro robi pani zakupy codziennie to znaczy że ma pani kasę i buźka się uśmiecha od ucha do ucha.
Ja kupuje tu owoce i warzywa dla 9miesięcznego dziecka i nie mam im nic do zarzucenia.
Moja ocena
Bomi kategoria: Supermarkety
obsługa: 4

asortyment: 5

promocje: 6

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

4.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zdaje się Pani nie rozumieć, że te 1060 zł pochodzi od klientów, nie od kierownictwa. Wysiłki personelu zmierzają do pozbycia się klientów. Jeżeli ich zabraknie to pensja będzie wynosiła nie 1060 ale 0 zł.

-- Były klient

PS Pyskowanie klientom na forum przez pracowników Bomi jest doprawdy poniżej wszelkiej krytyki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na szczescie jest wolnosc slowa i kazdy moze wypowiedzec swoje zdanie. Swoja droga na przyszlosc zycze byc zmuszonym/na pracowac w podobnym charakterze w handlu a potem wypowiadac sie jako klient.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pracownicy''prawdziwego ''dawnego Bomi na pewno nigdy by nie pyskowali klientom.Chociażby dlatego ,że zespół składał się z ludzi pracujących z pasją.Mieli wytyczony cel i dążyli do jego realizacji .
Teraz, gdy do Bomi przyłączyło kilkadziesiąt przypadkowych placówek cel jest nieokreślony, a wręcz wydaje się ,że na pewno nie nastawiony na zadowolenie klienta
.Ceny delikatesowe ,a standard obsługi jak w dyskoncie.
.Pracownicy którzy po opłaceniu rachunków zostają z pustym kontem kilka dni po wypłacie nie mogą tryskać radością.
Zdarza się ,że po wyjściu z Bomi pędza do drugiej pracy.
I to nie dlatego ,żeby zarobić na wczasy w Egipcie ,zazwyczaj urlop spedzają w domu bo z pensji nie udało się im przez cały rok zarobić nawet na tygodniowy pobyt nad polskim morzem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cham ma zawsze wytlumaczenie dla swojego chamstwa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
MIESZKAM NA FIKAKWIE I ROBIE BARDZO CZESTO ZAKUPY W BOMI OD KILKU MIESIECY WIDZE TAM PANIE NA DZIALE MIESO,WEDLINA Z TEGO CO WIEM SA TO PANIE Z AGENCJI PRACY TYMCZASOWEJ I DLA NICH MAM OGROMNY SZACUNEK STARAJA SIE MAJA PODEJSCIE DO KLIJENTA SAWSZE USMIECHNIETE CZEGO NIE MOZNA POWIEDZIEC O PANIACH KTORE TAM PRACUJA OD DLUZSZEGO CZASU.WYRECZAJA SIE OWA OBSLUGO I UCIEKAJA ZE STANOWISKA PRACY CO WIDAC GOLYM OKIEM . TYLKO DLA CZEGO NIE WIDZI TEGO KIEROWNICTWO BOMI !!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ty stara kurko!!!,jak by klienci byli troszkę uprzejmiejsi to i pracownikom by się lepiej pracowało,jak od rana ktoś Ci spieprzy humor to jak masz się czuć !!!???.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Spadaj debilu!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
panie z agencji pracy tymczasowej zarabiają 1.7oo-1.8oo na ręke wiec moga sie usmiechac ja za 1.2oo jestem tylko grzeczna
Klienci zawsze byli i są mili, uprzejmi, wyrozumiali i pomocni, tylko OBSŁUGA została zepsuta przez kierowników!
Nie lubię robić zakupów w BOMI - czuję nienawiść tych kobiet, gdy płacę rachunek wyższy niż 300/400zł. Te kobiety nienawidzą wszystkich klientów BOMI, jakby to oni byli odpowiedzialni za to, że one słabo zarabiają. Jakkolwiek nie starałbym się być dla nich miły, zawsze są opryskliwe, bezczelne i aroganckie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Gdybym ja sie sie z czyms takim spotkala ze pracownica bylaby dla mnie jakas niemila czy cos to staralabym sie zeby dlugo tam nie pracowala!Nie o taka obsluge chodzi!!!Raz w zyciu mialam nie mila sytuacje w Real tak kobiecie pocisnelam ze zrobila sie czerwona jak burak i sie stulila!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
To świadczy tylko o Pani kulturze osobistej! To, że klienci BOMI to w większości nowobogackie chamy to też wszyscy dobrze wiedzą. Jeśli ktoś patrzy na ciebie z pogardą jak go kasujesz, bo przecież to tylko kasjer, to przepraszam bardzo ale nijak nie da się być miłym i uprzejmym, to po prostu widać. Także nie zazdroszczę ekspedientkom z BOMI!
O MOJ BOZE co za zwykla nienawisc zasiana jest, gdzie sie podziala kultura, zadnego szacunku w obec siebie i innych.Czas na APOKALIPSE.Jaka zgryzliwosc wzajemna, czy naprawde nie macie innych klopotow.I co wam to da .Chyba te wszystkie komentarze piszecie po pijanemu,odreagowac dzien powszedni.
Niestety, również jestem klientem Bomi. Raz zrobiłam tam spożywcze zakupy i nigdy więcej nie popełnię tego błędu, artykuły świeże tylko z nazwy są świeże.. Teraz kupuje tam tylko prąd, mimo wszystko staram się być zawsze miła, ale niestety jestem zawsze obsługiwana arogancko i nie grzecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@mg - większość to nowobogackie chamy? Acha...tu cię boli. Każdego człowieka, dobrze zarabiającego nazwiesz "nowobogackim chamem", bo co innego ci pozostało w tym twoim mizernym i sfrustrowanym bycie zrobić...nienawidzić wszystko i wszystkich, którzy maję lepiej od ciebie.

Dokładnie to jest to, o czym pisałem - nienawistne pracownice BOMI, które jakby mogły, to by klientom napluły w twarz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
wystarczy porównać poziom obsługi BOMI z LIDL`em - i niedaleko trzeba szukac, LIDL i BOMI na Fikakowie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nikt nikogo nie zmusza do zakupów w BOMI! Więc nie rozumiem po co tu te wszystkie komentarze, nie podoba się obsługa, kierownictwo, ceny, asortyment, to po prostu tam nie wchodźcie. Jak wyżej są jeszcze LIDLE, BIEDRONKI, do wyboru do koloru.
Ludzie maja prawo robic zakupy gdzie chca zarowno w BOMI czy tez LIDL a z****nym obowiazkiem pan za kasa jest normalan,mila obsluga i tyle!!!! a jak nie potrafi obslugiwac to na szmacie niech jedzie a nie ma doczynienia z ludzmi!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
to proszę się wypowiedzieć, a nie - pisać!
do góry