Widok

buty 7 mil - wasze opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy kos miał buty marki 7mil ? czy sa dobre jakosciowo?
czy mozna je gdzies przymierzyc w Trójmiescie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop
proszę wystrzegać się kupowania półbutów &MIL, strasznie sioę odbarwiają a reklamacje odrzucaja.

Serdecznie odradzam kupowanie butów wyprodukowanych przez 7 mil. Zwiodła mnie sympatyczna nazwa firmy. Sandały kupiłam za 249 zł. Dziwny, gruby szew buta wpijający się w górną część stopy, powodujący przekrwienia - w miejscu szycia robi się wałeczek, który zawija się do środka i uniemożliwia używanie obuwia. Producent twierdzi, że to z racji szycia na "wywrotkę" oraz dodatkowego wzmocnienia taśmą oraz że obuwie zostało nieodpowiednio dobrane, co jest bezpośrednią przyczyną dyskomfortu podczas użytkowania i w związku z tym nie może być podstawą reklamacji. Dodatkowo po kilkakrotnym złożeniu nad ową taśmą skóra jednego z butów zaczyna pękać. Taśma wygląda na jakiś sztywny plastik.
Szewc nie może się nadziwić: podobnie jak ja uważa, że takie szycie i wzmocnienie raniącą stopę taśmą widzi po raz pierwszy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry