Widok

były uczeń

Cześć chciałem napisać  że chodziłem do tej szkoły dwa lata bo zostałem przeniesiony z innej szkoły.  Nauczyciele w większości bardzo mili.   Zdarzały się  wyjątki od reguły,  ale naprawdę nie liczne.  jednak młodzież  w tej szkole za moich  czasów była naprawdę niedobra.  Potrafili mścić się  o byle co . Bardzo źle znosiłem  ciągłe zaczepki ze strony dzieci  w tej szkole. Bywałem nawet  kilka razy  u dyrektora , ale  to łagodziło sytuacje tylko na chwile  a po kilku dniach znowu  się  zaczynało.   Bardzo się cieszyłem  kiedy  kończyłem tą  szkołę. 
Chciałem od razu zaznaczyć że to moja prywatna opinia. Może inne dzieci miały dobry kontakt w tej szkole z rówieśnikami ,ale ja niestety nie miałem. Bardzo mile wspominam większość nauczycieli w tej szkole ale młodzież wspominam bardzo fatalnie.

Chciałem od razu zaznaczyć że to moja prywatna opinia. Może inne dzieci miały dobry kontakt w tej szkole z rówieśnikami ,ale ja niestety nie miałem. Bardzo mile wspominam większość nauczycieli w tej szkole ale młodzież wspominam bardzo fatalnie.