Widok

cd. Gdzie wypożyczyć tanio suknię ?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

Re: Gdzie wypożyczyć tanio suknię???
Autor: matylda 02-01-2006 18:45 wyślij odpowiedź

Tanio ?? Hm , to pojęcie względne, napisz o jaką kwotę ci chodzi , tak będzie lepiej.

Autor: elmo 02-01-2006 19:16 wyślij odpowiedź

wiem,że Żabiance jest wypożyczalnia Grażyna, pani bardzo cierpliwa i bardzo dobry fachowiec :o)))
cenowo też do przyjęcia

Autor: ona 02-01-2006 19:19 wyślij odpowiedź

Hi, hi !

Autor: Aga009 03-01-2006 09:45 wyślij odpowiedź

Tanio, no właśnie. Prawda jest taka, że dla mnie to też pojęcie względne. Nie chodzi mi o konkretne kwoty, po prostu pytałam czy orientujecie się gdzie jest TANIEJ niż drożej:))
Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję za odzew:)

Autor: pasadena 03-01-2006 11:09 wyślij odpowiedź

witam, szukając dla siebie sukienki, odwiedziłam wszystkie salony sprzedające i wypożyczajace suknie. Modne salony nestety mają mdne ceny! to samo można spokojnie odnaleźć w salonie na żabiance. dostałam czystą, elegancką sukienkę na 5 dni, szyłam sobie boleko i za wszstko zapłaciłam 650zł. Oddałam i mam swięty spokój. Nikt nie pozwolił bez mruczenia tyle przymierzać i wybierać. Pani Grażyna mierzy, poprawia, przerabia i wie co ma robić, bez marudzenia, a do tego nie pobiera kaucji na niewiadomo co, jak w innych salonach. Jest na prawdę kompetentna i rzeczowa. Plecam.
pasadena

Autor: Sposa 03-01-2006 12:23 wyślij odpowiedź

Hej!
A czy mogłabys przesłac namiary na ten salon Pani Grazynki?
Pozdrawiam:)

Autor: mordeczka 03-01-2006 16:46 wyślij odpowiedź

To zależy na czym ci zalezy , bo jeżeli chodzi o żabianke to modele sa o kilka sezonów spóżnione , w każdym razie nic ciekawego i nie na czasie , wolę zapłacic ok. 900-1000zlza wypożyczenie i mieć nowy model z nowej kolekcji , a nie przebierać w starociach. Sorki , jeśli kogoś uraziłam , ale to jest moje zdanie.

Autor: elmo 03-01-2006 16:55 wyślij odpowiedź

Gdańsk, Subisława 27 tel. 512 22 66
salon Grażyna...
najlepiej sama się przekonaj...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli Agnes i Marietta wypozyczenie wychodzi drogo.... no to ja sobie zwiedze Gdańsk :)))
a na końcu Gdynię

krotkie recenzje :z ostatnich 2 tyg :)
Salon Agnes - sporo modeli ,perfekcyjna obsluga ,nie nachalna , bylam tuz przed zamknieciem ,a nikt mnie nie wypraszal ,nie stroil foch itp.niestety nie znam nikogo ,kto kozystal z ich uslug-ceny dosc drogie
Salon Marietta -bardzo mila obsluga ,panie przemilo doradzaja -niestety nie bylo duzego wyboru w sukniach - (wypozyczone?!)-wypozyczenie najdrozej
podobno kiecke wypozyczaja tylko 2 razy ,ja nie wierze ,ale niech tam ...
Salon Beauty - Wrzeszcz - kilka modeli,ktore wpadly w oko,ale gdzies koronka byla odpruta , obsluga bardzo mila (moze tez wiekszosc modeli byla wypozyczona)-ceny przystepne
Salon Grazyna -Zabianka- jedno co mnie tam urzeklo to bardzo dobrze uszyte i wyprofilowane gorsety ,cudnie lezaly:) ,ale ... sukienki nie w moim stylu i oczywiscie mniejszy wybor-ceny b przystepne

--------------------------------------------------------------------------------
E-still CENTRUM MODY ŚLUBNEJ I DEKORACJI
Gdańsk, Piaskowa 8 tel.306-62-72
e-mail: e-still@wp.pl
WWW: www.estill.com.pl

Estill – Centrum Mody Ślubnej i Dekoracji w Gdańsku – Oruni ul. Piaskowa 8. Zaprasza na Galę Finałową - Wyborów - MISS POLONIA ZIEMI POMORSKIEJ 2006 r, które odbędą się w Teatrze Miniatura w Gdańsku Wrzeszczu dnia 20 Maja o godz. 18.oo Więcej informacji na stronie Organizatora WWW.impresario.com.pl

--------------------------------------------------------------------------------
Szefler Salon Mody w Gdańsku (Alfa Centrum)
Gdańsk, Kołobrzeska 41 C tel.761-99-65
e-mail: salon8@szefler.pl
WWW: www.szefler.pl

W ofercie fraki, smokingi, surduty, garnitury oraz kompleksowa oferta dodatków slubnych. Realizujemy również zamówienia indywidualne.

BYTOM GARNITURY
, Centrum Handlowe Morena (Carrefour), ul.Schuberta 102 a tel.762-71-13
WWW: www.amakon.pl

GARNITURY – MARYNARKI – SPODNIE – SMOKINGI – SURDUTY – FRAKI WYROBY GOTOWE – SZYCIE NA ZAMÓWIENIE WG TABELI ROZMIARÓW SZYCIE MIAROWE W RAMACH VIP SERVICE – TAKANINY WŁASNE I POWIERZONE

Grażyna - Salon Sukni Ślubnych i Wieczorowych
Gdańsk, Subisława 27 tel.0-58 512-21-31, 501-534-368
WWW: www.suknieslubne.prv.pl

Grażyna - Salon Sukni Ślubnych i Wieczorowych zaprasza

Marietta - Dom Mody Ślubnej
Gdynia, Władysława IV 1-5, 50 tel.620-91-94
e-mail: salon@marietta.pl
WWW: www.marietta.pl

Adresy : Gdynia ul. Władysława IV 50 620-91-94, ul. Władysława IV 1-5 620-2948, Gdańsk ul. Węglarska 1/4 301-85-53. W naszych salonach firmowych w Gdyni i Gdańsku, oferujemy największą kolekcje sukien ślubnych w Polsce. Do państwa wyboru przeznaczyliśmy ok. 500 modeli w atrakcyjnych cenach do sprzedaży i wypożyczenia. Aktualnie proponujemy rewelacyjne, specjalne oferty i rabaty.

Natalia - Salon Mody Ślubnej i Komunijnej
Gdynia, 3-go Maja 22/24/1 tel.661 52 85, 607 629 150
WWW: www.natalia.gdynia.pl

Suknie ślubne i komunijne, garnitury chłopięce, suknie wizytowe, obuwie ślubne, szycie na miarę, wypożyczalnia sukien ślubnych

Salon mody damskiej CREATO
80-244 Gdańsk - Wrzeszcz, Grunwaldzka 66 tel.(0 58) 341 27 35
WWW: www.creato.pl

Oferujemy suknie ślubne ze studia mody DK FASHION z Krakowa, welony, stroiki, kreacje wizytowe i balowe, szycie według własnych wzorów.

Wypożyczalnia sukni ślubnych KRYSTYNA
80-434 Gdańsk - Wrzeszcz, Danusi 4a tel.344 63 02

Suknie ślubne - oferujemy: wypożyczanie, szycie i sprzedaż sukien.

Kinga - Suknie Ślubne
80-107 Gdańsk, Malczewskiego 91b tel.322 02 91

Suknie ślubne - wypożyczalnia, sprzedaż, szycie. Zapraszamy !

Pracownia kapeluszy EWA
Sopot, 3 Maja 56 tel.550-29-59

Oferujemy szeroką gamę nakryć głowy. Realizujemy projekty według indywidualnych wzorów. Pracownia kapeluszy Ewy Mróz zaprasza !

Elizabeth- Piękne Suknie Ślubne
Gdańsk, Plac Dominikański 1 tel. 600 042 312
WWW: www.katrin.pl

"Elizabeth" Piękne Suknie Ślubne. Sprzedaż, wypożyczalnia. Wyłączny przedstawiciel f-my KATRIN. Hala Targowa Box 39 Gdańsk Plac Dominikański 1 tel. 600 042 312

a to Gdynia Gdańsk czy Sopot ?

Na Warszawskiej, jest malutka wypożyczalnia. Miła i sympatyczna
na www.trojmiasto.pl znalazłam jeszcze :

Kategoria:

» Moda i Uroda/Salony mody ślubnej

Obiekty: 1 do 20 (z 27) Miasto: - - Gdańsk

ELJA - suknie ślubne. Szycie na miarę
Gdańsk-Wrzeszcz, ul. Partyzantów 8/12 Centrum Handlowe Sukces box nr 31 tel.7612818,
e-mail: info@eljabridal.com
WWW: www.eljabridal.com

Przygotowujemy kreacje według indywidualnego projektu i miary. W naszym salonie dobiorą Panie wszystkie dodatki do uszytej przez nas sukni.

Salon ślubny Lisa Ferrera
80-244 Gdańsk, Grunwaldzka 127(przy wysepce tranwajowej) tel.345-81-88,0-501-633-159
e-mail: trojmiasto@lisaferrera.pl
WWW: www.lisaferrera.pl

Zapraszamy do obejrzenia trzech oryginalnych kolekcji ślubnych: DEMETRIOS, COSMOBELLA, LISA FERRERA. Ceny nowych sukni już od 990zł do 2990zł. Posiadamy również suknie wieczorowe i garnitury. Kup dowolną suknię i wygraj nowiutkiego Citroena C1!!!

Salon Sukien Ślubnych i Wieczorowych GRAŻYNA
80-354 Gdańsk , Subisława 27c tel.(058) 512-21-31, 0-501-534-368
e-mail: g.stenke@op.pl
WWW: www.suknieslubne.prv.pl

Kreujemy unikalne zestawy, by każda Panna Młoda w tym jedynym, wyjątkowym dniu wyglądała tak, jak sobie wymarzyła. Podchodzimy do każdego klienta indywidualnie, gwarantujemy solidną i rzetelną obsługę, profesjonalny wybór.

Pracownia mody KUCHARSKA
80-516 Gdańsk, A Zelwerowicza 19 tel.342-91-31
e-mail: kbbk@op.pl
WWW: www.kbbk.republika.pl

Suknie ślubne, kreacje wizytowe. Stroje do tańca towarzyskiego,sportowego oraz baletu. Usługi krawieckie tj. szycie miarowe garsonek,sukienek,spodni,gorsetów itd.

Fraki i smokingi - szycie i wypożyczanie
Gdańsk, Grunwadzka 158

Salon Ślubny Biała Dama
Sierakowice, Rynek 3 tel.684-78-60

Salon Sukni Ślubnych ELIZABETH
Gdynia, 10 Lutego (DH Batory)

Gest - Salon mody ślubnej
80-025 Gdańsk, Piaskowa 8 tel.306-62-72

Justyna - Pracownia Gorseciarska
80-264 Gdańsk, Lendziona 4 A tel.3460061 fax 3419735

Obuwie ślubne TEJA
80-254 Gdańsk, Partyzantów 6/12 pawilon 54 tel.0-501-522-890

dziękuję , a kiedy , w jaki dzień trzeba oddac tam sukienkę ?

We wrzeszczu na ulicy Grunwaldzkiej jest salon "Beauty" wypożyczenie to od 600 to 1200 zl w zaleznosci od modelu. Są naprawde biekne sukienki bardzo polecam. Co prawda nie skupują ale to mozna zrobic gdzie indziej. Jakby ktos chcial to mam numery tel poniewaz najlepiej jest sie u nich zapisac na godzine
Ul. Grunwaldzka 146 tel 058-520-23-07 i drugi salon w Gdańsku na ul. Szerokiej 127 tel 058-301-95-28
a ja bym poprosiła ogólnie o wszystkie salony i adresy salonów no i jakich firm dany sklep sprzedaje suknie.

a ja poproszę o listę salonów w Gdańsku Gł .. a najlepiej Gd. Wrzeszcz ?

pomożecie ?

do góry