Widok
ja idę 5 marca :) mam stracha czy wszystko wyjdzie ładnie.... płacę 400zł za 1 wizytę + 400 za poprawkę=800. Pani powiedziała że często jest tak że poprawki robić nie trzeba więc rozbija to na 2 :)
Robi zarówno metodą piórkową jak i cieniowanie. Ja będę mieć mieszane. Też wszystko analizuje, dobiera i radzi a potem jak zaakceptuje to robi
Salon Maryla na Jagiellońskiej.
A jest ktoś może kto robił parę lat temu? Chciałabym zapytać jak Wam "schodzi" makijaż, czy nie ma przejścia w rudość itp.?
Robi zarówno metodą piórkową jak i cieniowanie. Ja będę mieć mieszane. Też wszystko analizuje, dobiera i radzi a potem jak zaakceptuje to robi
Salon Maryla na Jagiellońskiej.
A jest ktoś może kto robił parę lat temu? Chciałabym zapytać jak Wam "schodzi" makijaż, czy nie ma przejścia w rudość itp.?
Mogę polecić Panią Małgosię w Studio Fryzur i Kosmetyki w Gdyni. Pełen profesjonalizm jest gwarantowany, chociaż cena nie jest mała,ale za to fachowo przeprowadzony wywiad i niesamowicie spektakularny efekt!!! Podobno jeśli chodzi o usta wykonuje nawet znieczulenie stomatologiczne, czyli zeeerrrooo bólu:)Najgorsze jest to,że ciężko się umówić niestety i trzeba się utawić w długiej kolejce, ale na prawdę warto.Brwi mam zrobione na szóstkę z plusem!!!
super makijaż permanentny
ja polecam tylko panią Karolinkę na Zaspie ul. Startowa koło rest. Romantica !! KObieta wie co robi świetnie doradzi i wykonuje to profesjonalnie pełana sterylność itp.warto pójść i porozmawiać i albo się zdecydujecie albo nie .. ale naprawdę polecam i tanio 550-600 zł w cenie jest też dopigmentowanie !! a do tego robi wiele innych super rzeczy!! WWW.SUNURODA.PL 559-21-91 POLECAM
Polecam SUN http://www.sunuroda.pl 559-21-91 naprawdę super permanent!!