Widok
powinno być tak http://www.centrumslubne.gda.com.pl
też tam ostatnio byłam mają ogromny wybór:zaproszenia, wynajmują samochody, mają kamerzystów i fotografów,wiedzą o wszystkich nowościach a sale i kościoły dekorują tak że ja aż zaniemówiłam warto się tam wybrać tylko nie wiem dokładnie jak się cenią
też tam ostatnio byłam mają ogromny wybór:zaproszenia, wynajmują samochody, mają kamerzystów i fotografów,wiedzą o wszystkich nowościach a sale i kościoły dekorują tak że ja aż zaniemówiłam warto się tam wybrać tylko nie wiem dokładnie jak się cenią
no tak- dekoracje do kosciola maja super, niestety wszytko kosztuje i musialam zdecydowac albo kosciol albo sala. Poniewaz sale mam gola i wesola to zdecydowalam sie na sale.Szkoda ze zadna z was nie korzystala z ich uslug w tym zakresie.Chcialam sie dopytac jak wspolpraca sie ukladala, czy mozna liczyc na to ze w sali zastane taka dekoracje jaka zamawialam a (nie tak jak w przypadku estill) itd.
na sali to tez zalezy co wezmiesz sa kule kwiatowe (1szt- 35zl)do powieszenia na sufit, serce kwiatowe (nie pamietam ceny), girlandy(65zl), pokrowce na krzesla(10zl szt), wysokie wazony (kolo 20zl), no i kwiaty rozne bukiety ze sztucznych w roznej cenie, oczywiscie mozesz sobie zazyczyc swieze kwiaty i wtedy cena zalezy od ceny kwiatow.