Widok

centrum slubne orlowo

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wlasnie weszlam na strone centrum slubnego z orlowa centrumslubne@iv.pl -czy ktos zamawial od nich dekoracje?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba zle stronke napisalas bo mi blad wyskakuje
image
powinno być tak http://www.centrumslubne.gda.com.pl
też tam ostatnio byłam mają ogromny wybór:zaproszenia, wynajmują samochody, mają kamerzystów i fotografów,wiedzą o wszystkich nowościach a sale i kościoły dekorują tak że ja aż zaniemówiłam warto się tam wybrać tylko nie wiem dokładnie jak się cenią
na wielkopolskiej
my tam zaproszenia zamawialiśmy

image

no tak- dekoracje do kosciola maja super, niestety wszytko kosztuje i musialam zdecydowac albo kosciol albo sala. Poniewaz sale mam gola i wesola to zdecydowalam sie na sale.Szkoda ze zadna z was nie korzystala z ich uslug w tym zakresie.Chcialam sie dopytac jak wspolpraca sie ukladala, czy mozna liczyc na to ze w sali zastane taka dekoracje jaka zamawialam a (nie tak jak w przypadku estill) itd.

jeżeli chodzi o zaproszenia to moge powiedzieć że było ok;)

image

mnie by tam autobus interesowal , ciekawe ile biora

image
pytalam o autobus anik, 350zl za -3 godz-49miejsc siedzacych.Powiedzialam ze mnie 3godz nie sa potrzebne najwyzej godzina w ta strone i godzina w powrotna, na co pani powiedzila ze rano trzeba by bylo drugie tyle zaplacic.Jakis dziwny sytem

a mi potrzebny jest zeby gosci zawiesci o 5 rano przywiesc hmmm ciekawe ile by to wsyzlo

image
350zl, i usluga trwala by 3godz,wystarczajaco zeby wszytkich pod dom odwiesc-tak mowila ta pani, ale mozesz zadzwonic i sie upewnic

i obojetnie dokad jesdzie?

image
bo ja mam np. Trase gdynia cisowa - goscicino i spowrotem

image
obojetnie , pani w ogole nie pytala o trase,placi sie za usluge ktora trwa 3godz (350zl)

hmm napisze emaila zobaczymy co mi powie

image
a wydaje ci sie malo czy duzo za transport?

jak dla mnie bardzo malo. pisalam do inynch firmy i chcieli 850 zl

image
a ile sobie zyczyli za dekoracje kosciola?

image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
i dekoracje sali?

image
kazdy z elementow ma tam swoja cene , taki wystroj kosciola na tzw full wypasie czyli stojaki (12szt), bukiety zywe (3szt),kleczniki krzesla atlas na dywanie pokryty platkami roz kolo 1tys zl.Poszczegolne elementy nie pamietam ile kosztowaly,bo bardziej zainteresowana bylam sala

na sali to tez zalezy co wezmiesz sa kule kwiatowe (1szt- 35zl)do powieszenia na sufit, serce kwiatowe (nie pamietam ceny), girlandy(65zl), pokrowce na krzesla(10zl szt), wysokie wazony (kolo 20zl), no i kwiaty rozne bukiety ze sztucznych w roznej cenie, oczywiscie mozesz sobie zazyczyc swieze kwiaty i wtedy cena zalezy od ceny kwiatow.

do góry