Widok

ceny miesa

to skandal zeby ceny miesa poszly w gore o 100%/kg piersi z kurczaka 27zl za kg/to trzeba zglosic do praw konsumenta/ktos musi sie temu przyjzec.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale sie Marcinek zagotował. Heheh. Polonista święta na forum spędza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Coś taki spięty jak prezes na Powązkach? Zluzuj majty chłopie bo ci żyłka na czole pęknie :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W "cudzysłowie", co za dzban. Podstawy a jak widać i tak za trudne ale na forum kozak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaja to sobie pomaluj i zluzuj gumkę bo cię ewidętnie uciska pryszczaty starcze...

Mam ci przenośnię zaznaczyć w cudzysłowiu, abyś zrozumiał sedno mojej wypowiedzi? Czy po prostu zawsze w wolnych chwilach wchodzisz na forum, żeby poszukać błędów?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

"te" wasze forum? Naucz się proszę odmiany..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tragedia z nastoletnimi dziećmi i ich komentarzami widzę trwa na całego na forum. Masakra te wasze komentarze. Słabym pokoleniem jesteście. Bez klawiatury to z was zwykle trole, blade, pryszczate dzieciaki którzy chcą być dorośli i śmieszni. Nawet nie macie pojęcia co to znaczy, że coś jest droższe bo jeszcze nie zarabiacie. Słabeusze tak bym was nazwał trole.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo kurczaki są jak kobiety: najlepsze są piersi i nóżki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja lubię piersi ,do piersi jestem pierwszy, piersi mają pierwszeństwo ,to po pierwsze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wziąłem dwie...

Wchodzę dziś do delikatesów w mojej okolicy, które uchodzą za bardzo drogie. Pierś z kurczaka po 11.99.

zgadzam się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tt ty sie zastanow co piszesz/jak czytam komentaze takich jak ty to az sie wemnie gotoje/nierozumiesz ze zaklady miesne nie moga tak podnosic cen/naszczescie inspekcja handlowa sie juz tym zajmoje/a ty powinienes kupowac tak drogie mieso i ciekawe jak dlugo bys je jadl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

maseczki nie są panaceum, ale w sumie w wielu krajach w miastach z dużą ilością mieszkańców przyjęte jest że osoby z jakaś infekcją noszą maseczki żeby nie hyhrać na innych ludzi i ew taki sygnał - jestem przeziębiony nie przytulać się ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

glupote ludzka sie wykorzystuje, niestety takie prawo. Doskonalym przykladem sa do niczego nie potrzebne maseczki , ludzi wydali na to fortune - skoro chcieli ich sprawa, ja sie moge z nich tylko smiac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cena korpusu drobiowego 9,49 zł /kilogram (kosztował 0,90 zł). To czysta spekulacja i wykorzystywanie sytuacji. Zastanów się co piszesz...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A moze koszty wzrosly z wiazku z zagrozeniem wirusa ... stroj,rekawic,maski ,srodki dezynfekcji ale o tym nie pomysleliscie ...jak ci drogo to nie kupil miesa nie jest niezbedne w odzywianiu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

W którym sklepie podnieśli ceny mięsa?

Niedługo kotki i pieski będo mile widziane w menu...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

anonim zastanow sie co piszesz i pomysl chwile

Inne tematy z forum Banino

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

do góry