Widok

chałupnictwo z melmed

w ogłoszeniach o pracy znalazłam propozycje składania zabawek-15 zł/szt. czy ktoś nawiazał współprace z tą firmą , to ponoć fundacja, podejrzane jest jednak że chcą 200zł wpisowego , lub 300zł zaliczki.
prosze o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na tej stronie jest już wątek o tym :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZASKAKUJĄCA ZABAWKA =P

Radziłbym dowiedzieć się o jakie zabawki chodzi bo jeśli czas montażu takiego gadżetu przekracza jedną godzinę to staje się to niezbyt opłacalne, a w małym pokoju 10 kartonów z elementami czeka. Wieczny burdel na chacie to standard. I czytałem o takich elementach takich zabawek które trzeba lutować itp. I teraz szybko szybko jak najwięcej i 10 sztuk nie działa tak jak trzeba...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/praca-chalupnicza-montaz-zabawek-t448133,1,130.html

Tutaj jest o tym. Przepraszam, że nie zalinkowałem wcześniej, nie miałem możliwości :)
zapewne ściema tak jak ze składaniem długopisu. Normalnie nikt by nie chciał wpisowe ! ja bym sobie dała spokój to dla mnie jest oszustwo

Chałupnictwo z melmed nie ma takiej opcji !!!

Widziałem akcje jak przyjeżdżają do mojego sąsiada z kartonami, a w nich teczki do składania jakieś nie porozumienie, masakra. Nie polecam takich akcji, raz jak dla mnie to siara, dwa monotonia i brak ruchu w głowie może się popier.. od tego siedzenia w chacie =\

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Niektórzy wolą spokojną i powtarzającą się pracę, innych taka męczy - normalne.

A czy obciach?...czy czujesz obciach wracając z paczką s****taśmy ze sklepu do domu? Czy wracasz kanałami? ;p
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

do góry