Widok

chce przeprowadzic sie do Trojmiasta jak z pracą ?

chce przeprowadzic sie do Trojmiasta

w zwiazku z tym chcialabym poprosic mieszkancow i czytelnikow tego forum o wskazowki jak, gdzie, u kogo szukac pracy.

Szukanie na odległośc jest bardzo trudne . Więc liczę na waszą pomoc :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiele o sobie powiedziales :)

pracy dobrze szukac w firmach swojej branzy.
na tym portalu sa ogloszenia - wiec mozesz zaczac tam

co do miejsca zamieszkania, szczegolnie na poczatek polecalbym wszystko co w poblizu torow skm badz chociaz tramawaju.

pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja przeprowadziłem się z warszawy do gdańska na przełomie 2011/2012, pracę znalazłem w dwa tygodnie za 3000 na rekę. Pracuję jako kucharz w restauracji po 11 godzin (dwa dni pracy, dwa dni wolne). Tak, jak jurekdz napisał, szukaj czegoś z dobrym dojazdem - komunikacja w 3city jest gorzej niż tragiczna, niektore autobusy jeżdżą rzadziej niż co godzinę....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie napisałeś jaka branża i stanowisko Cię interesuje, więc ciężko będzie Ci polecić coś konkretnego. Oprócz przeglądania ofert radzę Ci przejrzeć katalog firm w Trójmieście, wybrać pasujące do Twojego profilu i powysyłać CV, nawet jeśli na chwilę obecną nie mają żadnych wakatów. Ewentualnie poszukaj sobie czegoś sezonowego (z tym teraz nie powinieneś mieć problemu), przeprowadź się tutaj i osobiście pojeździj po firmach, zostawiając CV, namiary w sekretariatach etc.

twoja żona Iza szuka roboty za 5-6k netto

więc ty nie musisz się przemęczać Mareczku
ona spokojnie w kązdej tutejszej agenturze tyle wyciągnie
Ja mogę tobie załatwić pracę za 8 zł narekę w stoczni przy sprzątaniu albo za 10 przy myciu zbiornikóch statków z mazutu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tom? Czy ta oferta racy przy muciu zbiorników jest dalej aktualna?
Pozdrawiam
Criiss
Tom, mój dzwonił tam i facet przyjal trzech bo tylu potrzebował. Niedawno było ogloszenie.
Tom podaj Maila :)
Nie rób tego!

a tak na powaznie moj mąż też sie tu przeprowadził bo szukanie na odleglosc nie było takie proste i jest tu od pol roku i nic
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak o pracę? dużo ogłoszeń ale nie znaczy że pracę znajdziesz, że ci ktoś odpowie albo będziesz "mile widziany", gdy przypomnisz o sobie.
Duże miasto, dużo ludzi szukających pracy, z różnych wsi się tu zjeżdżają, w mieście tym ludzie bezskutecznie szukający pracy, jeszcze obcy np. ruski, Ukraincy.
Nie mówi nikt że się nie znajdzie, ale mieć świadomość że może być to długo, nie wiadomo jak długo.
Pracę znajdziesz i to bez problemu , jedyny problem to zarobki .
Prawda jest taka że w trójmieście nie ma bezrobocia. Tylko często jest to praca za śmieszne pieniądze i śmieciowe umowy.
Wystarczy przeglądnąć ogłoszenia na trojmiasto.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
praca za 10zl przy mazucie - wychodzisz czarny jak YETI HAHAHAHAH ZA 10ZL nikt sie tego na zachodzie za mniej niz 25zl na godzine wogole nie podejmie a tu prosze nie ma to jak polakA ZATRUDNIC ZA GROSZE a umowa jaka :D? o dzielo:D?
Ogłoszeń dużo nie tylko na trojmieście, są agencje pracy ale to że szukasz nie musisz pracować, mnóstwo ludzi szuka,

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes - jak się reklamować? (187 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry