Widok

chce sciagnac fajna muze?

chciałabym posłuchac jakiejs najnowszej muzyczki mp3 i ściagnac ja sobie,znacie jakies stronki z dobra muzą? jak mozecie mi pomóc odpowiedzcie,
z góry dzięki:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba szukać...szukać...aż znajdziesz ;)
Najlepiej jakbyś sobie ściagneła programik KAZA, i tam wystarczy wpisac wykonawce, badz tytul utworu i masz :). Jesli nie beedziesz pamietala jakiegos tytulu badz wykonawcy, mozesz spisac sobie z teledyskow, badz z jakiejkolwiek stronki muzycznej. Ja w ten sposob mam duzo nowosci, dodatkowo moge sobie z sieci osiedlowej sciagnac hihihi

Zycze efektywnego sciagania muzyki jaką lubisz. :)
ja proponuje eMule.... najlepiej programik w wersji 'eMule plus' .... piekna sprawa... Mogwai, Lali Puna, Mum, The Avalanches, Amon Tobin - takie rarytasy - cale plyty udalo mi sie tam znalezc....ze sciagnieciem calych plyt w jednym pliku (archiwum zip,ace,rar) raczej bylby problem na kazaa....

to samo sie tyczy filmow... Eureka, Hundstage, Niebo nad Berlinem ... :))) wszystko czego dusza zapragnie.... goraco polecam...

kazaa to nieporozumienie... zupelnie nie ma porownania
Wiesz, na moje zasoby to wystarcza. I jestem zadowolona. CHoc przyznam, że chcac sciagnac sobie jakies gierki to neistety nie da rady. A filmy to ja mam od kolegow z sieci, wiec mam b.duzo nowosci.
Pozdrawiam :), i dzieki za wiedze ze jest taki programik

Inne tematy z forum Towarzyskie

Co robić? (4 odpowiedzi)

Witam, właśnie się dowiedziałam, że partner miał konto na portalu randkowym. Założył jakiś czas...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

do góry