Widok
chcę zorganizować opiekę dla dzieci na morenie.
Mam wolny pokoik i myślałam żeby zorganizować w nim opiekę dla 2-3 dzieci za rozsądną cenę tylko czy będą chętni?mam 4 miesięcznego synka i 4 letnią córkę,jako opiekunka pracowałam przez ostatnich 6 lat.Opiekowałam się jednocześnie więcej niż jednym dzieckiem i w rożnym przedziale wiekowym.co wy na to?
myślałam o maks.450zł za 8h pięć dni w tygodniu oczywiście z wyżywieniem.to jeszcze by zależało od liczby chętnych.Myślę że nie więcej jak czwórka dzieciaczków.Zależało by to jeszcze od wieku bo wiadomo maleństwa są mniej absorbujące a takim już chodzącym trzeba poświęcić więcej czasu i zorganizować zajęcia.
tak sobie myślę, że maluszków mogłaby być czwórka a starszaków powyżej roku 3.a stawka tak naprawde do uzgodnienia.do każdego można podejść indywidualnie.może ktoś może podpowiedzieć za ile taka opieka bo jak kiedyś pisałam że 400-500 zł to stwierdzono że to bardzo drogo.dlatego myślę o indywidualnym podejściu do dziecka i jego rodziców.Nie moge zapewnić logopedy,rytmiki itp ale dobra opieka,zabawa i dobre podejście do dzieci chyba też się liczy.