Widok

chirurg naczyniowy na NFZ

Witam, czy ktoś mógłby mi polecić dobrego chirurga naczyniowego na NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr budzinki ze szpitala z wejherowa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałam bardzo dobre opnie o dr Wyrzykowskim dostałam skierowanie do szpitala kolejowego więc zadzwoniłam w poniedziałek i usłyszałam, że nie ma miejsc w tym roku.. a zapisy na 2014 pod koniec listopada..szczeka mi opadła
poszukałam gdzie przyjmuje prywatnie i idziemy do swissmedu na morenie.
agus, Wyrzykowski to najlepszy specjalista w naszym rejonie a może i dalej. Chodzę do niego od dwóch lat. Moja rada - podjedź w dzień kiedy przyjmuje (chyba poniedziałek) i zapytaj czy Cie przyjmie, zauważyłam że przyjmuje wszystkich pytających tylko muszą czekać na koniec kolejki. Na pewno Cię przyjmie.
image
image
i MEDICOVER
dr Dariusz Wyrzykowski
adres:
Gdańsk, Maurycego Beniowskiego 23 (Centrum Medicover)
tel:
58 411-95-96
image
image
zdecydowanie dr Wyrzykowski jest najlepszy. Operował moją córeczkę a diagnozę odnośnie wszyskich naczyniaków a ma/miała ich kilka była trafna w 100%. Dr nigdy nie odmówi konsultacji tak jak piszesz jak się poprosi to złoty człowiek nawet w nocy po wielu operacjach podejdzie i porozmawia na oddziale.
Blizna po operacji jest zupełnie niewidoczna jak niteczna, jak najlepszy chirurg plastyczny, to ważne bo to na buzi:-)
w medicoverze tez na nfz przyjmuje? tylko ja wszędzie bym musiała karte założyć a nei wiem czy takich też przyjmuje..
próbowałaś w Vascular przy Wileńskiej? jest bardzo profesjonalnie, nie czeka się długo i można być spokojnym, bo lekarze są bardzo pewni

Inne tematy z forum Zdrowie

Co zaostrza łuszczycę skóry głowy? (4 odpowiedzi)

Ktoś może walczy z łuszczycą na skórze głowy? U mnie jest coraz gorzej, na tyle, że normalnie...

Problem z utrzymaniem erekcji (215 odpowiedzi)

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku...

Dr Adamowicz onkolog-poszukiwany!! (13 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co się dzieje z dr Krzysztofem Adamowiczem onkologiem pracującym dotychczas w...

do góry