Widok

Chirurg naczyniowy

Witam, chcialabym poradzic sie w sparwie chirurga naczyniowego. Moj tata ma bardzo paskudna noge, stopa cukrzycowa i nie tylko. Grozi mu amputacja, slyszalam ze w Akademii jest dobry oddzial, ale trudno tam sie dostac. Moze zna ktos dobrego lekarza stamtad ktory ma prywatna praktyke lub innego kompetentnego specjaliste. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to wszystko robi, kapie noge, nawet rozcina w niektorych skarpetkach sciagacz ale to wszystko malo i widac ze postepuje niedokrwienie
Musi twój tata bardzo dbać o tą nogę- przede wszystkim nie chodzić na boso i na gołą stopę. unikać gorących kąpieli i obcisłych skarpetek. dobrze w ciągu dnia robić elewacje np. jakiś koc zwinąć i nogę do góry ułożyć.jeśli coś się saczy z rany to co najmniej 1raz dziennie zmieniac opatrunki i koniecznie przyjmować insuliny z dokładnym pomiarem glikemii !!
DR Halena, Gd Wrzeszcz
Jesli mozna zapytac, u kogo tata byl na konsultacji?:-)
Dziekuje wszystkim za pomoc. Tata juz po wizycie i bardzo zadowolony.
Polecam doktora Konczalskiego w Lifemedika we Wrzeszczu, niedaleko Akademii. ja miałam podobne problemy tylko że z babcią, pokierował mnie odpowiednio a dodatkowo zlecił badania. Ponadto w tej przychodni mają też od razu i diabetologa oraz na miejscu można zrobić usg.
DZiekuje.
Bardzo dziekuje.
Dziekuje serdecznie.
Ja również polecam dr Rumianowskiego. Mama poszła na jedną wizytę do niego do Swissmedu (120 zł wizyta) a za tydzień miała zabieg w Szpitalu Swissmed na NFZ. W Akademii czekałaby chyba ponad rok. Polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze polecam dr Rumianowskiego, przyjmuje na NFZ w Copernicusie oraz prywatnie. W internecie znajdziesz namiary na doktora :)
Pozdr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sisi, chccialabym aby nie amputowali a tata jeszcze bardziej. Stara sie duzo chodzic mimo bolu, jest bardzo optymistycznie nastwiony do zycia ale te bole nie daja mu powoli spac. Noga jest opuchnieta, stopa okropna no i ma juz kilka stentow, niekotre za krotkie byly wstawione do poprawki, jest gorzej niz przed ich zalozeniem. W tetnicach szyjnych nie ma pzreplywu, krew dociera do mozgu tylko wzdluz kregoslupa. Do tego silna miazdzyca, cukrzyca, jest po wylewie krwotocznym z ktorego wyszedl naprawde ok i bardzo chcialabym mu pomoc. Mieszkamy poza trojmiastem dlatego pytam o porade. Pozdrawiam i zycze duzo zdrowia
Dziekuje za pomoc, pozdrawiam.
Dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam.
Dr Czarzasty- Gdańsk ,Mała Klinika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
p.dr .Burakowska w centrum diabetologii UCK, może nie od razu amputować trzeba będzie?

Inne tematy z forum Zdrowie

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Problemy z erekcją u męża (3 odpowiedzi)

No wlaśnie mam lekki problem z moim bo... zaczyna mieć problemy z potencja. Sam się oczywićie do...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry