Widok
chora na tydzień przed ślubem :(
aguś dużo gorącej herbaty z cytryną i miodem, na katar wapno 3 x dziennie, na noc próbowałabym aspirynę by się wypocić, a gardło płukać wodą z solą albo amolem - to są akurat moje domowe sposoby :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
iDZ NAJLEPIEJ DO LEKARZA I NIE LICZ NA DOMOWE SPOSOBY SKORO ZARAZ SLUB.NIE WAZNE JAKIM SPOSOBEM ALE LEPIEJ ZEBYS WYZDROWIALA,JAK TRZEBA TO BIERZ ANTYBIOTYK.
MI CZOSNEK TEZ POMAGA ALE JEDYNIE JEZLI SIE GO NAJEM OD RAZU JAK CZUJE ZE SIE COS ZACZYNA.NAJCZESCIEJ KROJE 2 ZABKI I WKLADAM DO KANAPKI MIEDZY KILKA WARST WEDLINY,ZEBY JAK NAJMNIEJ CZUC,POTEM SIE OCZYWISCIE SMIERDZI ALE WOLE TO ZROBIC NIZ CHOROWAC :).CZOSNEK TO NATURALNY ANTYBIOTYK.
MI CZOSNEK TEZ POMAGA ALE JEDYNIE JEZLI SIE GO NAJEM OD RAZU JAK CZUJE ZE SIE COS ZACZYNA.NAJCZESCIEJ KROJE 2 ZABKI I WKLADAM DO KANAPKI MIEDZY KILKA WARST WEDLINY,ZEBY JAK NAJMNIEJ CZUC,POTEM SIE OCZYWISCIE SMIERDZI ALE WOLE TO ZROBIC NIZ CHOROWAC :).CZOSNEK TO NATURALNY ANTYBIOTYK.
idź do lekarz
Ja byłam też chora w dniu ślubu
Okazało sie ze to zapalenie oskrzeli a tydzień przed ślubem zaczą sie katar i ból gardła a przecież nie było czsu tego wyleżeć więc w dniu ślubu ledwie wychrypiałam przysięge
Lepiej przydziel obowiązki innym i sama połuż sie do łużka na dzień czy dwa bo będziesz żałowała tak jak ja gdy wszyscy się super bawili mi pękała głowa i leciała woda z nosa
Ja byłam też chora w dniu ślubu
Okazało sie ze to zapalenie oskrzeli a tydzień przed ślubem zaczą sie katar i ból gardła a przecież nie było czsu tego wyleżeć więc w dniu ślubu ledwie wychrypiałam przysięge
Lepiej przydziel obowiązki innym i sama połuż sie do łużka na dzień czy dwa bo będziesz żałowała tak jak ja gdy wszyscy się super bawili mi pękała głowa i leciała woda z nosa