Widok

chora na tydzień przed ślubem :(

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jestem 9 dni przed ślubem... jestem chora- mam gorączkę, ból gardła i okropny katar który zatyka mi uszy :( Co robić?? Nie mogę iść na zwolnienie a urlop mam dopiero od środy :( Może znacie domowe sposoby lub leki bez recepty które mi na 100% pomogą... Jestem zrozpaczona :(
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi bardzo pomaga Tabcin - bez recepty ok 20 zł
aguś dużo gorącej herbaty z cytryną i miodem, na katar wapno 3 x dziennie, na noc próbowałabym aspirynę by się wypocić, a gardło płukać wodą z solą albo amolem - to są akurat moje domowe sposoby :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
DO PŁUKANIA GARDŁA JEST CHYBA TEŻ DOBRY GARGARIN :) ROZRABIA SIĘ GO Z CIEPŁĄ WODĄ :) SUPER DZIAŁA I KOSZTUJE CHYBA W APTECE OKOŁO 5-6 ZŁ :) ŻYCZĘ ZDRÓWKA AGUŚ I NIE ZAŁAMUJ SIĘ :))
i czosnek - sposób mojej mamy. POMAGA!!
a najlepiej gorące mleko z łyzeczka masła, lyżką miodu i duzym ząbkiem wycisnietego czosnku.
DZIĘKI dziewczynki :) Na razie piję aspirynkę, biorę strepsis i rutinoscorbin... ale marne efekty :( zapisałam się na popołudnie do doktora... chyba bez antybiotyku się nie obędzie :(
image
iDZ NAJLEPIEJ DO LEKARZA I NIE LICZ NA DOMOWE SPOSOBY SKORO ZARAZ SLUB.NIE WAZNE JAKIM SPOSOBEM ALE LEPIEJ ZEBYS WYZDROWIALA,JAK TRZEBA TO BIERZ ANTYBIOTYK.
MI CZOSNEK TEZ POMAGA ALE JEDYNIE JEZLI SIE GO NAJEM OD RAZU JAK CZUJE ZE SIE COS ZACZYNA.NAJCZESCIEJ KROJE 2 ZABKI I WKLADAM DO KANAPKI MIEDZY KILKA WARST WEDLINY,ZEBY JAK NAJMNIEJ CZUC,POTEM SIE OCZYWISCIE SMIERDZI ALE WOLE TO ZROBIC NIZ CHOROWAC :).CZOSNEK TO NATURALNY ANTYBIOTYK.
jestem za,
idz do lekarza, jak trzeba to chodź do pracy i łykaj antybiotyk
polecam kupic w aptece Teraflu - w saszetkach do picia - działa super :-)
popieram, lekarz, antybiot itp

nie doleczysz i bedzie miazga jak na slub bedziesz chodzaca goraczka
nie ma co ryzykowac
antybiot podniesie cie na nogi

ciezko ci bedzie wyleczyc dobrze domowym sposobem bez wylezenia choroobska w lozku :)
polecam herbatę z lipy z miodem a katar leczony czy nie około 5 dni się utrzymuje
po porostu idz do lekarza i niech ci leki przepisze, zwolnienia przeciez nie musisz brac.
idź do lekarz
Ja byłam też chora w dniu ślubu
Okazało sie ze to zapalenie oskrzeli a tydzień przed ślubem zaczą sie katar i ból gardła a przecież nie było czsu tego wyleżeć więc w dniu ślubu ledwie wychrypiałam przysięge
Lepiej przydziel obowiązki innym i sama połuż sie do łużka na dzień czy dwa bo będziesz żałowała tak jak ja gdy wszyscy się super bawili mi pękała głowa i leciała woda z nosa
Na katar najlepszy jest xylorin, taki spray do nosa. Odtyka nos i ekstremalnie zmniejsza ilość wydzieliny. Tylko nie używaj go dłużej niż 5 dni! I przeczytaj ulotkę ;)
Antybiotyk to nie jest cud na wszystko - tylko na bakteryjne choróbska. Życzę powrotu do zrowia!
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

Do Wesela się zagoi :D
Zdrówka życzę !!!
image
image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry