Widok

ochrona środowiska

Pragnę wyjasnić że włascicielem ma być Pan Igor Wojciechowski,a nie jak podałam wcześniej,za co przepraszam.Protesty w sprawie Zakłau odzysku rozpuszczalników proszę kierować do Starosta Powiatu Wejherowo ul.3 go Maja 4,84-200 Wejherowo.Wójt Gminy wraz z radnymi nie podali do opini publicznej informacji w m-cu marzec 2021r,zrobili to dopiero w m-u pazdziernik 2021(brak konsultacji społecznej.Plan zagospodarowania przestrzennego zakłada działalność nieuciążliwą,a więc niezgodność z wydaną przez Wójta decyzją.Wojewódzki Inspektor Ochrony Środowiska uznał tą działalność jako niebezpieczną,biorąc pod uwagę węglowodory wydzielające się w czasie produkcji,co stanowi zagrożenie dla zdrowia mieszkańców okolic Kielna i Bojana.Proszę Państwa tu chodzi o zdrowie i życie Nas oraz naszych dzieci.Działac trzeba bardzo szybko,by nie dopuścić do uprawomocnienia się decyzji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może to jest to samo Starosta wejherowski odmówił zatwierdzenia projektu i udzielenia pozwolenia na budowę zakładu odzysku rozpuszczalników w Kielnie!https://www.facebook.com/wspolnagminaszemud/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już po wszystkim.To w Kielnie ludzie protestowali i niejaki Pan Michał G ,działając aktywnie w tej sprawie ,doprowadzi do tego,że zgody na tę inwestycje nie ma. W Bojanie dopiero się obudzili.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Smieci (16 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry