Widok

chrzakanie dziecka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Moja córka od jakiegoś czasu chrzaka, głównie wieczorem i rano, Ale są też takie dni ze robi to cały dzień. Oskrzela gardło czyste pediatra nic nie stwierdza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może to jakiś tik nerwowy.Dzieci czasami tak mają
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pierwsze skojarzenie: refluks.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy to od jakiegoś czasu, ale tej jesieni jest to wyjątkowo uciążliwe i dla dziecka i dla nauczycieli w szkole... Mój syn, 9 lat, ostatnie dwa/trzy tygodnie bardzo się męczy, jesteśmy po wizycie u alergologa, zleciła testy skórne, jutro idę prywatnie do laryngologa, takiego niby lepszego, bo poprzedni tylko kropelki dawali na suchą śluzówkę, bo, że niby ma krzywą przegrodę i śpi z otwartą buzią, ale teraz syn ma aparat ortodntyczny i już śpi raczej z buzią zamkniętą, więc i śluzówki tak nie wysusza, a chrząka gorzej niż kiedykolwiek! Pisz co Ty zrobisz, bo sama jestem ciekawa, ja będę pisać co u nas.
Pozdrawiam!
u nas swego czasu, refluks był wykluczony. Ale myślę, że jeszcze raz zbadamy pod tym kątem.
Mi skojarzyło się z pasożytami larwy glisty ludzkiej wędrują do gardła i drażnią je.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
córka miala usuniete migdałki wcześniej była teoria ze to od przerośniętych, w testach na alergie nic nie wyszlo, dzis idziemy do gastroenterologa z wynikami usg w kierunku refluksu, oprocz chrzakania ma jeszcze czasami napady kaszlu w nocy tydzien ma pozniej miesiac nie ma znowu kilka dni ma nie wiem skad to sie bierze
my skolei swego czasu mieliśmy stwierdzoną alergię na kilka czynników, głównie roztocza, ale w domu jeszcze nie zaczęliśmy grzać, więc nic się nie zmieniło, a chrząkanie okrutne :/
czytałam o tym tasiemcu.. może to jest trop?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry