Widok

chyba nnt. gim katolickie na obużu

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy trudno tam sie dostac dziecku? czy sa jakies dodatkowe testy? jak wygllada tam rekrutacja? czy jest tak dobre jak sie mowi?

ogolnie wszystko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszałam, że w zeszłym roku przyjmowali do dwóch klas ze średnią 5,0. natomiast jedną tworzyli dla minimum 4,5.
Moja bratowa kończy tamtejsze liceum, kończyła też gimnazjum. Z tego, co mówi - nie jest zadowolona. Nauki nie ma strasznie dużo, a średnia - 5.6. Żałuje, że nie zdecydowała się na inne liceum, np. VI, bo ponoć poziom tam kiepski w porównaniu z innymi szkołami. Ja też mam wrażenie, że nie jest to szkoła najwyższych lotów, ale mogę się mylić - to tylko wynik obserwacji z boku.
hehe no to jest gimnazjum gdzie ja chodzilam :D Ja mam podzielne zdanie... Co prawda bylam pierwszym rocznikiem gimnazjum wiec pare lat temu to bylo i pewnie maaaaaaaaasa zmian, aczkolwiek do liceum juz tam isc nie chcialam... :)
image
image

Inne tematy z forum Obłuże

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

do góry