Widok

ciąza?

witam, chciała się dowiedzieć czy istnieje prawdopodobienstwo ciązy jesli kochałam się z chłopakiem (stosunek przerywany) i dwa dni przed okrese do konca ze sie tak wyraze, dostałam okresu nastepnie od polowy cyklu zaczeły mnie boleć piersi i pobolewac jajnik najczesciej lewy a czasami prawy to bardziej kucie było. dostala co do dnia noralnego okresu bol piersi po okresie znikł i teraz znowu jest polowa cyklu i znowu bola piersi i lewy jajnik.nie mam innych objawów, zachcianek, bolu glowy, mdlosci, od papierosow nie odrzuca nie, nie tyje nie chudne nie wiem co jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Generalnie głupota i niedojrzałość. Podejrzewam, że jesteś za młoda na seks. Ile Ty masz lat? 13?
to raczej masz bolesne jajeczkowanie, a nie jesteś w ciąży:)polecam nospę

Inne tematy z forum Zdrowie

Środki na przedwczesny wytrysk (9 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

Czy nadwaga może powodować problemy z erekcja? (5 odpowiedzi)

Mam problem z erekcją. Probowałem do tej pory żeńszenia i nie pomaga. Zmieniłem dietę i również....

do góry