Widok

ciche dni w zwiazku

i znowu, tydzien ciszy. jak ja mam to traktowac? wlasciwie o co chodzi? rozumiem ciche dni po kilku latach malzenstwa, ale nie rozumiem po 3 miesiacach. to nie jest pierwszy raz-jakis 2 czy 3.
za pierwszym razem probowalam go gdzies wyciagnac, po tygodniu mi wtedy powiedzial, ze chodzilo o to, ze nie spodobala mu sie moja reakcja. a teraz dalam sobie po prostu spokoj, a czas sobie po prostu leci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co zrobił Łukasz ? :)
Pewnie nic ... a Łukasz został zamieniony na lepszy model ;)
poznaj mnie piotr 42lata z hamburga / tczewa moj adres / piotrhamburg@op.pl/ piotr
oj plotkarze.. :P szukaja i szukaja sensacji..
a tak.. jakoś cały wątek pasował to mojego byłego lubego. :P .
I gdy w końcu skrzyżują się drogi tych dwojga i spotkają się ich spojrzenia, wtedy znika cała przeszłość i cała przyszłość.
~ Paulo Coelho.
heh..skąd ja to znam natii_ :) imię też się zgadza ... niezły zbieg okoliczności, a może nie zbieg :)) kto wie...
to moze macie wspolnego bylego..bo moj byl na litere D jak .. :PP
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cytryna - Cytrynko. :D
- Uwierz mi że nie zdziwiłabym się bardzo, gdyby okazało się że, to ten sam facet. Biorąc pod uwagę to, że dobrze znam swojego ex. :P . Ciekawe z jakiego miasta, jest ten exTwój. :P .
Robi się ciekawie... :D .
I gdy w końcu skrzyżują się drogi tych dwojga i spotkają się ich spojrzenia, wtedy znika cała przeszłość i cała przyszłość.
~ Paulo Coelho.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry