Widok
ciekawie !
tak jak w opinii numerycznej - naprawdę przesympatyczne panie, które zaskakująco pozytywnie potrafią obchodzić się z klientem, nie robią niczego ' byle jak ' czy ' na szybkiego ' a konkretnie, dokładnie i bez pośpiechu. I całe szczęście, bo w poprzednim salonie, jak zrobiłam pedicure, to następnego dnia odpadł, a tu, odziwo (!) pani Agnieszka dokonała cudu na moich stopach ! wszystko ładnie sie trzymało i bez odprysków !
Co do wystroju... każdy ma swój gust :) ja lubię inne kolory, aczkolwiek jest czysto, schludnie i widać, ze salon jest zadbany :)
ceny - zależy co się chce. oczywistym jest, że za darmo nic się nie dostanie. niektóre wyższe, niektóre cudownie niskie. ale ze względu na jakość obsługi, myślę, że nasze portfele nie powinny płakać :)
podsumowując - z czystym sumieniem - polecam :)
Co do wystroju... każdy ma swój gust :) ja lubię inne kolory, aczkolwiek jest czysto, schludnie i widać, ze salon jest zadbany :)
ceny - zależy co się chce. oczywistym jest, że za darmo nic się nie dostanie. niektóre wyższe, niektóre cudownie niskie. ale ze względu na jakość obsługi, myślę, że nasze portfele nie powinny płakać :)
podsumowując - z czystym sumieniem - polecam :)
Moja ocena
Kaszmir Ambasada Piękna
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6
ja rozmawiałam z kosmetyczką przed i po zabiegach i pani mnie uprzedziła co może się dziać ze skórą po kwasach medycznych więc jeśli ktoś nie słucha jak kosmetyczka przestrzega to może myśli że to uczulenie no cóż. ja jestem mega zadowolona i byłam bardzo dobrze przygotowana do zabiegu przez kosmetyczkę i doskonale wiedziałam co nastąpi po zabiegu mało tego podpisałam zgodę na zabieg, w której wszystko było opisane. tak jak Danuta napisała każdy może mieć uczulenie i nawet nie wiedzieć że je ma a to moim zdaniem nie ma nic wspólnego z profesjonalnym podejściem kosmetyczek nie tylko w Kaszmirze.