Widok

cienki klub

Café Szafa Temat dostępny też na forum:
przede wszystkim ciasno! starają się starają, ale to nie porządny dwupiętrowy klub, ze względu na ciasnotę nigdy nim nie będzie. nie ma gdzie tanczyć, parkiecik mały jak przeciętny duży pokój w przeciętnym dwupokojowym miedzkaniu, a do tego przedzielony kolumnami - brak miejsca!! ludzie krążą w tej małej przestrzeni jak muchy sie kręcą. Ale najgorsze to piwo mieszane z cholera wie czym... niedobre! Nie lubie szafy, w tak drętwym i martwym pod względem rozrywki mieście jakim jest gdansk, to może ten klub święci swoje tryumfy, ale byłam w miastach świata na imprezach i wiem, że tam to wygląda to zupełnie inaczej.... szafa to co najwyżej w porównaniu z tamtymi może służyć za marny bar piwny...
Moja ocena
Café Szafa kategoria: Puby
obsługa: 4

menu: 2

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cóż, jeśli autorka ocenia w kategorii Puby to niech nie oczekuje, od lokalu, że będzie klubem. IMO sarkastyczna odpowiedź jest na miejscu ;)
Jako Pub, Szafa sprawdza się dobrze (byłoby bardzo dobrze, gdyby nie DJ zagłuszający rozmowy po godz ~22).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ciekawa "Odpowiedź obiektu". Moim zdaniem trochę nie uprzejma ale może jestem przewrażliwiona :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

A więc cieszymy się że już nas nie odwiedzisz bo ideą Szafy jest wieczna duża domówka. Skoro kręcą cię światowe imprezownie to musisz je odwiedzać koniecznie. W imieniu piwa i much to życzymy powodzenia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry