Widok

co 2-3 miesiace odkupię zabawki, ubranka, książeczki dla dziewczynki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, chętnie będę odkupywać co kilka miesiecy czy nawet częściej ubranka, zabawki, książki czy inne rzeczy dla dziewczynki. Moze są mamusie, ktore mają dziewczynke starszą i co jakiś czas chca się pozbywać Jej rzeczy? Moja Mała ma sie urodzić 25.11 ale juz teraz szukam kogos z kim nawiąże stała współpracę.

Pozdrawiam
Patrycja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze o kontakt na nadia8506@go2.pl lub na gg 3480987 .Pozdrawiam Kasia
witam i zapraszam
http://forum.trojmiasto.pl/ChlopiecDziewczynka-62-80-zapraszam-serdecznie-t131046,1,16.html

mam 10 mies. córeczkę
www.naszekobiece.fora.pl
ja mam sporo rzeczy ,fakt tych malusich juz sie pozbylam ale powyzej 3-4 miesiaca spore bedzie ,moja mala ma w tej chwili 8 miesiecy ,a ubranka mam nexta ,H&M i wiele innych :) wrazie czego podaje maila iwekk6@wp.pl
Witam,
Ja mam sporo rzeczy dla Maluszka. Cala mase tez wlasnie dla takiej dziewczyneczki co ma sie dopiero urodzic:) Prosze o kontakt na kasiaczek007@tlen.pl Prosze napisac co dokladnie by pani chciala a ja zrobie zdjeci i przesle:) Mam duzo tego wszystkiego, bo moja Kornelka ma juz ponad 7 mies:)
image
image
ja mam teraz kilka sztuk 56cm, po córci,
imageimage
ojjj napewno znajdziesz tu dużo chętnych:):):)
moja Mała ma 8,5 miesiąca, mam już dużo ubranek 56, 62, powoli zapełniam siatkę z 68, poniżej link z częścią ciuszków, mieszkam na Suchaninie, e-mail w profilu,
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-wozek-Tako-Jumper-wanienka-rozek-ciuszki-56-62-t125163,1,16.html?hl=martha#hl
image
Mogę zaproponować "tony" ciuszków głównie NEXT oraz innych angielskich firm, wszystko w BDB stanie, mieszkam na Morenie:) Zdjęć niestety nie podeślę bo jest tego przeogromna ilość:) Zapraszam w razie co mail w profilu.
image
image

image

co 2-3 miesiace odkupię zabawki, ubranka, książeczki dla dziewczynki

hej, mam ubranka dla dziewczynki po mojej córeczce, głownie mothercare, re-kids, napisz na maila adulec@wp.pl
Ja też chętnie się pozbędę ciuszków po mojej córeczce :) Mam tego stanowczo za dużo :D kgajowska@gmail.com
image

image
do góry