Widok
To zależy do jakiej kwoty. Mój syn skończył miesiąc temu 11 lat i dostał książkę (a właściwie trylogię) "ASSASIN". Jeśli Tobie nie mówi to zbyt wiele, to "młodemu" na pewno się spodoba - jest to książka na podstawie gry komputerowej (lub odwrotnie:), poza tym zaczyna lubi gadżety typu: fajna chusta na szyję, fajna koszula w kratę itp. Mam jeszcze jeden pomysł na niedrogi prezent, ale czy mieszkasz w Gdyni?
Zależy od zainteresowań tego chłopca. jedni lubią czytać książki np. o super bochaterach, inni lubią odkrywać świat, warto wtedy zastanowić się nad kupnem prenumeraty focus czy innych naukowych gazet. A może ma jakieś hobby? zbieranie znaczków, albo budowanie miniaturowych statków czy samolotów. Warto również zastanowić się nad jakąś ciekawą grą komputerową czy nawet duużymi puzzlami czy grą planszową
W Gdyni na Świętojańskiej jest taki indyjski sklep Lokah, na przeciwko kościoła, przy dawnym kinie warszawa i tam jest mnóstwo bardzo niedrogich gadżetów głównie dla dziewczynek i kobiet, ale jest w kącie taka seria LONDYN: kubki , ołówki, portfele, gadzety na rękę itp. Super na prezent. Mój syn bardzo je lubi i są mega niedrogie. Kolejne co przychodzi mi do głowy, to mój syn dostał od kolegi taki fajny kubek, który zmienia kolor pod wpływem ciepłego napoju.
To jest dobry kierunek - https://hop-sport.pl/pilkarzyki
U nas zrobił fajną robotę. Nawet nasze dzieci się przy tym razem dobrze bawią, a normalnie kłótnia za kłótnią.
Ja też to lubię. Ogólnie przy piłkarzykach zawsze jest ciekawie, a że towarzyszy temu ruch, to tylko lepiej.
U nas zrobił fajną robotę. Nawet nasze dzieci się przy tym razem dobrze bawią, a normalnie kłótnia za kłótnią.
Ja też to lubię. Ogólnie przy piłkarzykach zawsze jest ciekawie, a że towarzyszy temu ruch, to tylko lepiej.