Widok

co dla kolegi z okazji obrony?

dziewczyny, pomocy, kobiecie kupilabym kwiaty, a facetowi? z flaszka glupio przy rodzicach i komisji....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a po co to chcesz dawac przy komisji jak wyjdzie kup mu jakas kolorowa flache nie wiem burbona czy co tam lubi fajnie zapakuj i gitara :D ewentualnie zapakuj tak zeby widac nie było co to i tyle :D
image
u nas na uczelni tak wlasnie jest ze wszystcy sa na miejscu jak sie gratuluje obronionemu :) chyba wlasnie tak zrobie ze zapakuje flache i tyle ;p
Ninuska chcesz kluska?
może coś, co wiąże się z obroną? W gronie moich znajomych są dwie osoby z doktoratem. Po obronie zrobiliśmy im dyplomy/listy gratulacyjne - Gratulacje dla (tutaj imię i nazwisko) z okazji uzyskania tytułu doktora (oczywiście z mgr można tak samo). Można podpatrzeć w necie wzory dyplomów i zrobić coś w tym stylu w wordzie, wybrać ładną czcionkę, wydrukować na lepszym papierze. Ułożyliśmy wierszyk (ale można też w necie znaleźć i przerobić, żeby było pod konkretną osobę albo kierunek studiów). Potem się jeszcze własnoręcznie podpisaliśmy. Efekt murowany. Ale oczywiście nie tylko to, wypada jeszcze coś dokupić, coś w temacie najlepiej, np. koszulka albo kubek z napisem magister. Tutaj można znaleźć: http://koszulkanaprezent.cupsell.pl
dostał kask na budowe i wóde :)
Ninuska chcesz kluska?
heheh... fajne :)
>>>>> RZUCAM PALENIE >>>>> UCZĘ SIĘ FOTOGRAFII >>>>> WYCHODZĘ ZA MĄŻ >>>>>

image

Inne tematy z forum Prezenty

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

Pomysł na prezent dla 60latki (165 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

do góry