Widok

co ja mam powiedzieć w pracy o mężu?

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Doradźcie,mąż pożyczył ode mnie kasę na lekarza,koleżankę z pracy poprosiłam,żeby tam wszystko wyszło dobrze na badaniu,bo ona akurat go zna.Za godzinę moja koleżanka mi mówi,że mąż tam wogóle nie dotarł i co kaman.Okazało się,że potrzebował kasy na coś innego...Nie wiem,co mam tej mojej kumpeli odpowiedzieć na to pytanie....straszny wstyd...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Myślisz...że wyjaśnisz sprawę zadając pytanie na tym forum? A nie łatwiej zadać te pytanie mężowi??
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak,akurat zna ten ośrodek,a chodzi o medycynę pracy...Mąż tam nie dotarł, a ona zaofiarowała się pomóc, zadzwoniła tam, i się dowiedziała....A mnie zaskoczyła...Bo mój własny mąż mnie okłamał...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Olencia, ja nierozumiem... twoja kolezanka jest kims ze sluzby zdrowia? Dlatego miala byc obecna przy badaniu tak?
I o co chodzi" kolezanke z pracy poprosilam, zeby tam wszystko dobrze wyszlo na badaniu, bo ona akurat go zna"
To wszystko co napisalas jest jakies chaotyczne...
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie rozumiem...nad czym sie tu zastanawiać?
Prawdę trzeba powiedzieć i tyle.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak to co powiedzieć - prawdę. Nie ma co wymyślać niestworzonych historii. Powiedz że też jesteś zaskoczona i musisz porozmawiać z mężem. Tyle.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (18 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

Wyprawka dla dzidziusia, kiedy zacząć kupować? (38 odpowiedzi)

Hej, kiedy zacząć kupować wyprawkę dla dzidziusia tak (na raty)? I co kupować najpierw a co w...

jak poradzić sobie ze sprzątaniem (24 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak sobie radzicie ze sprzątaniem dużych mieszkań, gdzie są dzieci i psy? Sprzątacie...

do góry