Widok

co kupic za...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam
moja corcia dostala na chrzest okolo 2 tys nie chce wydawac tego na rzeczy typu wozek krzeselko do karmienia itp. chce zeby miala cos na lata cos co kiedys wezmie do reki i bede jej mogla powiedziec ze to za pieniadze z chrztu. nie mam pomyslu co to mogloby byc (dostala obraz, zlote kolczyki, wisior i bransoletke) wiec nie chce juz powielac zastanawialam sie czy nie kupic jakiejs zlotej sztabki, monety ktora jesli to kiedys bedzie konieczne sprzeda lub przetopi np na obraczki.
na konto chyba nie ma co wplacac jak sadzicie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze wlasnie ktos orientuje sie w sprawach bankowych i mógłby poradzic co w takim przypadku byloby najkorzystniejsze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może faktycznie jakiś program oszczędnościowy (lokata, fundusz)? 2000 to niezły wkład własny i nawet gdybyście mieli co miesiąc dopłacać 50 zł to za 18-20 lat miałaby niezłą gotówkę - na studia, wkład własny na mieszkanie czy nawet na wycieczkę.... co będzie chciała lub potrzebowała
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
sesje tez mielismy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja za kasę zrobiłam dziecku sesję zdjęciowa i chociaż jest pamiątka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
no wlasnie sie zastanwiam bo oplata konta plus coraz mniejsza wartosc zl wiec obawiam sie czy np za 20 lat za ta kase da rade kupic cos wiecej niz waciki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a nie lepiej wplacic tego na konto i niech procentuje?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry