Widok

co myślicie o Dolce & Gabbana Light Blue

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dolce & Gabbana Light Blue -woda toaletowa

Czy ma któraś z Was taką wodę?? Psiapsiułki wracaja z Lądynu i chcą mi taką kupić, miałam zobaczyć w sklepie zapach.. no ale nie znalazłam :(
Czy ma delikatny zapach??

Dzięki za odp, chociaż watek nie na temat

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:-) moj ulubiony zapach...czasem go "zdradzam" dla Kenzo...:-))

boski na lato, uwielbiam ten zapach

Iza 2000 jakbym słyszała siebie samą, jak na zmianę z D&G, choć bardzo rzadko to tylko cacharel - amor, amor:) zadziwiające:)
Iza :) hyba, nie chyba :) zapomniałaś :)

jA OSOBIŚCIE MIAŁAM JUZ 4 BUTELKI TEGO ZAPACHU. MIMO ŻE JUZ DAWNO NIE JEST TO NOWOŚC CZĘSTO WRACAM DO NIEGO...ALE LUBIĘ ODMIANE WIĘC NA ZMIANĘ UZYWAM AMOR,AMOR CACHAREL.

dOLCE NA DZIEŃ A AMOR NA WIECZÓR.

MNIE ODOPOWAIDA TAK MAŁA GAMA ZAPACHÓW I SA TO NIELICZNE PO JAKICH NIE CZUJE SIE NIEDOBRZE.

POLECAM ZWŁASZCZA KUPNO ZAGRANICA ALBO NA LOTNISKU-NIE MA OSZUSTWA.

POZDRAWIAM.

A APROPO BŁĘDUF OLAĆ TOOOOOOOOOOOOOOOOOO(UPS CHYBA ZA DURZO "O" NIEPRAWDARZ O KÓRCZE ALE BĄMBECZKA)-TO DLA TYCH INTELIGIENTNYCH INACZEJ.
mi po dwóch 50ml butelkach zbrzydł i oddałam koleżance..hihi.....kiedys to byl zapach a teraz taki tramwajowy sie zrobil..co 2 osoba nim pachnie..ja na ślub wybralam miracle lancome

rany! czy wy wszystkie uzywacie tych samych perfum? matkoooo

wczoraj dostałam w PREZENCIE D&G z tego nieszczęsnego LĄdynu :)
i... może być :) fakt, bardzo delikatny..

najpiękniejszy zapach na świecie. Nie ma takiego drugiego. Niepowtarzalny, wyjątkowy, lekki, świeży. Używam go od zawsze, choć miewałam przez te lata ciągotki do innych - dla odmiany, zawsze wracałam do D&G light blue - dla mnie jest poprostu boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milcia i o to właśnie chodzi;) Trzeba patrzeć z przymrużeniem oka na to wszystko...
Pozdrawiam;)

no ładnie, jak z zapachu przerodziła się dyskusja na temat "ą"... musze przyznać, że sama się uśmiałam z własnego błędu... no ale cóż... przyznaję, że gapa ze mnie :)
chociaż niektóre uwagi, to... oj, bez przesady, no ale kazdy może pisać co mu się podoba...

A dlaczego ktoś nie może komuś zwrócić uwagi? To aż takie niepoprawne? Nie sądzę...

Ale skoro bez sensu... To pozdrawiam :)

Mnie akurat tutaj nikt tak nie ocenił ale nie podoba mi się to,ze innych tak.Kończę temat bo taka wymiana zdań nie ma sensu.Pozdrawiam.

A kto Ciebie tak wyjątkowo źle ocenił na podstawie drobnostki, że tak to przeżywasz? Spokojnie :D

Nie jestem ciekawa Waszego wykształcenia tylko tego dlaczego oceniacie ludzi po jednym napisanym słowie.Nie denerwuję się tylko poprostu tego nie rozumiem i się z tym nie zgadzam.No a swojego wykształcenia jestem pewna i wiem przynajmniej to,ze nie oceniam ludzi których nie znam na podstawie takich drobnostek.

mam słabość do tego zapachu... mój nos wyczuje go wszędzie... jego na pewno :) polecam :)
Alunia i po co się tak denerwujesz?

A ciekawa bądź własnego wykształcenia i "wszystko-wiedzenia" :)

Ja akurat mam inne zmartwienia niż zajmowanie się tym czy ktoś robi błędy czy też nie ale widzę,ze na tym forum jest to wyznacznik tego jakim się jest człowiekiem-przykre.Ciekawa jestem czy tak bardzo wykształcone jesteście i wszystkowiedzące.Pozdrawiam.

Widzimy Aluniu, że Ci się zdaRZa, nam też, ale jest pewne minimum. Lądyn, z mojego punktu widzenia, jest poniżej pewnej granicy.

jolga masz rację :)

do góry