Widok

co na 80 urodziny babci

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
cos praktycznego do 100 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ręcznik z jej imieniem:-)..albo jakiś fajny zestaw z apteki z syropem na wzmocnienie:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nasi w zeszłym roku dostali na święta zestawy herbat bardzo się ucieszyli teraz co okazja korzystamy z tego pomysłu i oni zachwyceni a też są po 80
do herbat są ozdobne puszki, kubki, zaparzacze i można stworzyc super zestaw
albo możesz zrobic jakiś pamiątkowy album w postaci książki z życia jej albo waszej rodziny
image
mój szwagier kupil dziadkowi na 80 urodziny magiczny kubek,po nalaniu goracej wody pokazalo sie jego zdjecie z czaow mlodosci i napis zyj nam dziadku 1000 lat. Pomysl jak i prezent spodobal sie bardzo i teraz dziadek pije tylko w tym a do tego dokupiliśmy biovital,z ksiazka jak rozumiec wyniki badan i szklaneczka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie kupic takie zestawy herbat jakies fajne?
masażer do stóp.

Myślę, że to jest dobry kierunek, zobaczcie - https://www.empikfoto.pl/prezenty/dla-dziadka
Wszystko co ze zdjęciem jest fajną pamiątką na lata. Fotoksiążka wymaga sporo pracy, ale to chyba najfajniejsza propozycja.
Można tak zebrać zdjęcia z wielu lat i zrobić naprawdę dużą różnicę. Ich przeglądanie to dla seniora mega atrakcja.

Inne tematy z forum Prezenty

Gadżety reklamowe dla klientów (78 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Prezent urodzinowy dla eleganckiego 60-latka :). (54 odpowiedzi)

Ktoś ma jakieś pomysły? Dodam tylko, że to mój ojciec chrzestny,więc chciałabym żeby prezent był...

do góry