Widok

co na chrzest dziecku które wszystko ma

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
wiem ze byly wątki, przejrzałam wszystko i nie mam pomysłu....będą to chrzciny dziecka przyjaciela męża, a jeg przyjaciela stać na wszystko - dosłownie, więc kasa to słaby pomysł, raczej liczy się oryginalność prezentu niż jego cena
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.podaruj24.pl/kategoria.php?katglw=DLA%20DZIECKA%20/%20CHRZEST&rodzkatw=glowna

polecam coś z tego + wymyślony przez Was jakiś szczególny tekst na grawer (motto, cytat itp)
Sama mam niedługo chrzest i mam nadzieję, że nie dostanę nic takiego jak to w linku powyżej:

Sama chciałabym dostać:

Jakąś fajną zabawkę do raczkowania typu: kula hula
Skarpetki trumpee jakoś tak - są ekstra

Śpiworek do spania Next
http://www.halens.pl/dziecko-moda-dziewczeca-rozmiar-50-86-bielizna-pidzamy-9488/spiworek-099692/sorting$score,Descending/paging$1,30?phrase=c3Bpd29yZWs%3d&oc=007
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
- ikonę/obrazek z wizerunkiem świętego - patrona dziecka
- http://www.listodboga.pl/
- karnet na basen (niby znajomych może być stać, ale nie zawsze pomyślą, a super czas dla rodziców i dziecka)
- sesja u jakiegoś fajnego fotografa
- http://allegro.pl/bajka-o-twoim-dziecku-oryginalny-prezent-i3105901143.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
prezent sesja - pomysł genialny dzieki ;):)
ja kupiłam monetę srebrną z mennicy taką specjalną na chrzest
sesja - super pomysl, tylko to jest jednak dosc drogi prezent :/
Sesja zdjęciowa jest super prezentem-sami taką robiliśmy. Czy droga to kwestia względna-my płaciliśmy 15 zł od zdjęcia, więc nie wiem czy to tak drogo, a zdjęcia wyszły super. Jak coś to mogę polecić fotografa. ;-)
dzięki ;) jak moj slubny się nie odweziwe (fotograf:P) bo pisalam do niego to na bank dam znac, fajna pamiątka będzie dla całej rodziny
Emenems dopytaj tylko czy ten twój fotograf ślubny ma doświadczenie w robieniu zdjęć dzieciom. Sesje ślubne to zupełnie co innego niż sesje dziecięce i nie każdy super fotograf ślubny potrafi zrobić zdjęcia dzieciom (to tacy specyficzni Klienci ;-) ). Do tego trzeba mieć jakiś pomysł i przydały by się jakieś gadżety, typu czapeczki, fajne tła itp. ;-)
a nie to jak takich dzieciowych-sztucznych nie chce, chce zeby to była sesja dla calej rodziny taka bardziej spontaniczna niż ustawka a w tym on jest odbry, mowie moj slubny bo mi na slub robił ale ogólnie robi też inne zdjęcia i znając tate małego wiem ze taka sesja bedzie go bardziej interesowała niż ustawka z tłami ;)
dzieki anyway
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam na myśli np. takie fotki (niekoniecznie w studio):

http://ewasulka.com/
no faktycznie to dobry pomysł, tym bardziej, że foty są świetne
Ktoś napisał ze to drogi prezent i się zgodzę ale zawsze można jak na ślub w kilka osób się złożyć i będzie raczej lepiej niż te pamiątki co leżą pózniej w szufladzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem taka sesja to prezent dla rodziców, a nie dla dziecka i nie chciałabym na chrzest dostać takiego upominku. Z resztą, przed chrzcinami mieliśmy już zrobioną sesję sami i jak mają kasę, to tego wykluczyć nie można.
Nasza córa dostała na chrzest piękny album na zdjęcia i ma teraz swój własny, będzie dla niej pamiątką na całe życie, na razie ja go uzupełniam jej zdjęciami, ale z czasem sama to będzie robiła. Wśród preznetów były kolczyki, łańcuszek z medalikiem, srebrna łyżeczka z danymi urodzeniowymi.
Nie zapominaj, że to chrzest dziecka, a nie impreza rodziców.
No ja wiem ze nie mieli jak wspomniałem to przyjaciel męża więc sie na tyle znają ze on wie ze to dobry pomysł a badylarzem nie jest i takie dewocjonalia to nie dla niego,a pożarem to właśnie jest pamiątka peawdziwa dla dziecka z nie łyzeczki kubeczki itp.jeden łańcuszek od babci starczy.no chyba ze ktoś lubi takie pitolki to luz,ja nie bardzo

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry