Widok

co się mów na zaręczynach ?

Wesele Temat dostępny też na forum:
mam problem, nie wiem co się mówi na zareczynach rodzicom dziewczyny ?

chcialbym cos takiego nie tradycyjnego, aby szybko sprawe zakonczyc

ratunku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zacznij może od "Nadeszla wiekopomna chwila..." niech rozluźni atmosferę, hihi. Ale jeżeli rodzice-zazwyczaj ojciec panny-będą z Ciebie jeszcze pożartować to zawsze coś wymyślą, np. "a my się na ten ślub nie zgadzamy". Odwagi, poproś o rękę córki, i oczekój odpowiedzi, oczywiście kwiatki dla przyszłej żonki i teściowej, alkohol dla teścia niekoniecznie może byc dobrym rozwiązaniem. Czasami zaręczynom-jeszcze przed wydaniem wyroku-towarzyszy układanie planów rodziny i przyszłości itp. także przygotój coś jak widzisz przyszłość z ich córką. Pozdrawiam

POWODZENIA

Nic się nie bój jest to tak wzruszająca chwila, że wystarczy, że powiesz, że chcecie się pobrać, a rodzice zaniemówią i słowa są zbędne - zostają tylko uściski i łezki wzruszenia.Przynajmniej u mnie tak było, zatem nic nie przygotowuj a mowa sama przyjdzie, ja jestem świeżo po zaręczynach i mój narzeczony tak się zestresował,że powiedział tylko , że prosi o aprobatę i spojrzał na mnie szukając pomocy a ja już byłam tak wzruszona , że nie mogłam wydusić z siebie ani słowa zresztą mamy też i tatusiowie też , choć oni oczywiście łez nie uronili.POWODZENIA

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry