Widok

co się stało z dawnym 69

mimo wszelkich starań właścicieli niestety poziom obsługi spadł znacznie poniżej przeciętnej. zawsze wychodziłem z założenia że jeśli jest się dla kogoś kulturalnym to tak tez zostanie się obsłużonym-niestety już nie! nie chodzi tu nawet o umiejętności barmanów tylko o fakt obsługi z konieczności i odzywek typu: "proszę spadać na dół, góra zamknięta" lub "ktoś tu naświnił" -kiedyś tak nie było. barmani stali za barem i nie bawili się na sali, nie pili za barem. ostatniej sobotniej nocy mam wrażenie nawet że większość szkła tłukła się właśnie za barem. jest to moje indywidualne odczucie ale od jakiegoś czasu widać że każdy pracownik robi to co chce. wcześniej były wpadki ale nie aż takie. warto by było popracować nad poziomem kultury pracowników zwłaszcza pomocy barmańskiej (kobiety) tylko na wejściu można zaobserwować wysoki poziom kultury.
polecam właścicielom podpatrzeć jak pracownicy odnoszą się do gości w innych lokalach a jak ich pracownicy.
może ktoś wyciągnie wnioski!
ja zmieniam miejsce!
Moja ocena
Club sixty9 - Klub 69 kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 3

2.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Oczywiście bardzo powaznie bierzemy wszystkie komentarze odnosnie poziomu obslugi w klubie. Większość klientów nie ma zastrzeżeń, jednak zdarzają się wyjątki. Oba teksty umieszczone jako cytaty powyżej są autentyczne, jednak zostały użyte w formie żartu w różnych sytuacjach w stosunku do osób, które żarty te zrozumiały. Ponadto wiele osób ceni Lile, bo o niej mowa powyżej, za specyficzne poczucie humoru i sarkazm jakiego używa w kontaktach z klientami. Nie wszystkim może się to podobać, tak jak różne są gusta każdego z naszych gości. Opinia, że szkło tłukło się na barach a obsługa za nimi poje jest jednak niesprawiedliwa i krzywdząca, gdyż taka sytuacja absolutnie nie miała miejsca. Szkoda, że nie masz drogi autorze odwagi, aby zwrócić nam swoją uwagę bezpośrednio podczas imprezy, zwłaszcza, gdy przebywasz od osoby nadzorującej imprezę jakieś 2 metry.

Odpowiedź obiektu:

Oczywiscie bardzo powaznie bierzemy wszystkie komentarze odnosnie poziomu obslugi w klubie. Większość klientów nie ma zastrzeżeń, jednak zdarzają się wyjątki. Oba teksty umieszczone jako cytaty powyżej są autentyczne, jednak zostały użyte w formie żartu w różnych sytuacjach w stosunku do osób, które żarty te zrozumiały. Ponadto wiele osób ceni Lile, bo o niej mowa powyżej, za specyficzne poczucie humoru i sarkazm jakiego używa w kontaktach z klientami. Nie wszystkim może się to podobać, tak jak różne są gusta każdego z naszych gości. Opinia, że szkło tłukło się na barach a obsługa za nimi poje jest jednak niesprawiedliwa i krzywdząca, gdyż taka sytuacja absolutnie nie miała miejsca. Szkoda, że nie masz drogi autorze odwagi, aby zwrócić nam swoją uwagę bezpośrednio podczas imprezy, zwłaszcza, gdy przebywasz od osoby nadzorującej imprezę jakieś 2 metry.
do góry