Widok

co wybrac ?

witam
Planuje wymienic w rowerze hamulce i mam maly dylemat jakie wybrac . czy v-ki xtr + kola crossmax sl ? czy moze przejsc na tarcze (przy okazjii jaki set byscie polecali ?) ?
co waszym zdaniem lepiej kupic , dodam ze zestaw ten ma sluzyc do startow w maratonach i sporadycznie w jakis xc .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja własnie zaopatrzyłem się w koła Crossmax XL pod V-ki, pierwsze (z)jazdy górskie już zaliczone... do tarcz nie tęsknię. Trzeba tylko wiedzieć jakie okładziny stosować a jak dla mnie jedynie słuszne to są kool-stopa, biją na głowę wszystkie inne. Oczywiście przy nowych kołach musiałem zmienić okładziny na zielone do ceramików.
XL lepiej wygladaj od SL :)

SLR będą około pięć setek droższe i o 110 gramów lżejsze (1520:1410), czyli będą ważyć i kosztować dokładnie tyle, co Ksyriumy ES. Taaak, nieźle trzeba wybulić...

A z miesiąc temu ktoś w sieci sprzedawał Ksyriumy ES za 2500 złotych. Nasz prezes sobie kupił i jeszcze dostał Michelliny Lighty gratis, niebieskie, pasują mu pod kolor ramy... I jeździ teraz z tymi czerwonymi piastami. :D

SL do v-br. są na allegro za 1900 zet, lekko używane, ale jak nowe. Nowe są po 2500. Bardzo ładne koła. Nie ładowałbym się w SLR, bo te piasty wyglądają jak dupa pawiana... :D :D :D Zamiast kół SLR lepiej sobie kup siodełko SLR i jeszcze Ci na dętki zostanie. ;)
jak już jesteśmy przy SLR`ach to polecam Merca
do góry