Widok
co wybrac ?
witam
Planuje wymienic w rowerze hamulce i mam maly dylemat jakie wybrac . czy v-ki xtr + kola crossmax sl ? czy moze przejsc na tarcze (przy okazjii jaki set byscie polecali ?) ?
co waszym zdaniem lepiej kupic , dodam ze zestaw ten ma sluzyc do startow w maratonach i sporadycznie w jakis xc .
Planuje wymienic w rowerze hamulce i mam maly dylemat jakie wybrac . czy v-ki xtr + kola crossmax sl ? czy moze przejsc na tarcze (przy okazjii jaki set byscie polecali ?) ?
co waszym zdaniem lepiej kupic , dodam ze zestaw ten ma sluzyc do startow w maratonach i sporadycznie w jakis xc .
polecam Skiteam na Swietojanskiej w gdyni. maja obnizki cen fajowych rowerow jak kona, gary fisher, specialized. za 2 klocki masz rower z hydraulikami Hayesa. zajezdzisz kolka i naped, a po zmianie tych czesci na lepsze bedziesz mial super wypasinego bika.
wg mnie to sa rzeznicko niskie ceny, jeden z tych rowerkow kupilem za 2 razy drozej kiedys ech.
jak widze te ceny to odechciewa sie skladac i kupowac na poczatku sezonu. przykumaj szczegolnie rowery z 2005 roku. mysle ze wszelki komentarz jest zbedny.
http://www.skiteam.pl/?off=lato&open=wyp
tu masz linka, mi juz sie nie chce ogladac tej strony :-/
Ja pamietam goscia w Szczawnie jak mu sie tarcza "zepsuła" Wyrzygała olej i nic sie nie dało w warunkach hotelowych zrobic. A nie był to jakiś zwykły hamulec, z tego co pamietam to Hayes el Camino. Przez to nie wystartował w maratonie... Wiem ze to pojedynczy przypadek, ale jak cos Ci sie zepsuje na trasie z v'kiem to kupujesz linke za 5zł i jest git. Czesto widziałem pozrywane przewody po glebach, z takim czyms jestes w plecy wiecej jak 5zl i pchasz rower do domu z miejsca wypadku :)
Miałem ten sam problem przed sezonem, i staneło na Krzyzakowym secie Crossmax SL + V brake XTR. I jestem bardzo zadowolony.
Miałem ten sam problem przed sezonem, i staneło na Krzyzakowym secie Crossmax SL + V brake XTR. I jestem bardzo zadowolony.
www.trek.gd.pl