Widok

cola w szklanych butelkach

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, zamierzam kupić napoje gazowane w szklanych butelkach, tyc małych, tylko nie wiem ile liczyć na osobę (chodzi o cole, sprite i fante). Pomożecie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właścicielka lokalu doradza nam napoje 1l. Butelek nie tak dużo, nie zdąży się rozgazować, bo goście otwierają i rozlewają. Taka 0,2l. i tak nie wejdzie do szklanki, w której jest alkohol. Zmieści się ok. 0,1l.-0,15l. i reszta zostaje. Tak nam powiedziała
no to tez zalezy jakie sa szklanki:) ja bylam na weselu gdzie spokojnie zmiescila sie taka mala buteleczka coli do drinka;)
Racja. To najpierw trzeba sprawdzić szklanki.? To już chyba za dużo na moją głowe...
wlasnie zaczelam zastanawiac sie nad napojami...i szklane butelki wydaja mi sie o niebo lepszym pomyslem. obsluga po to w koncu jest zeby zajmowac sie porzadkiem na stole. za to tez placimy. dwa: nie zrobi sie z chlodnej gazowanej coli, ciepla niegazowana zupa.
tylko o jednej kwesti nie mozna zapomniec: otwieracze do butelek:)
sama przerabiam temat- chcemy miec w malych szklanych but napoje gazowane oraz wode nieaz i gaz. Obsluga nie robi z tym problemu.
Jest to na pewno bardziej ekologiczne i eleganckie niz plastikowe butelki.
Na jednej z imprez na ktorej bylismy rowniez byly male butelki i nie bylo zastawionych stolow tylko butelkami-obsluga czuwala nad wszystkim.
do góry