Widok

cukiernia B J Jarzębińscy na Stogach

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś zamawiałam tam ciasta i tort na wesele? Proszę o opinię...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie zna tej cukierni?
jeśli oni pochodzą z kościerzyny to ja bym od nich nie zamawiała kolega w zeszłym roku miał slub i dostał od nich stare cista które w dniu poprawin były spleśniałe
i w ogóle to smakują samym sztucznym bleeee

image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
acha dziękuję za odpowiedź - może jeszcze ktoś się z nimi spotkał?
Mieszkam na Stogach i generalnie ciasta od nich mi nie smakują. Koło poczty jest filia W-Z. Tam mają przepyszne ciacha i torty.

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
rybko, ja do ślubu też mieszkałam na Stogach:D Witam ziomalkę:)

image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
żadnych więcej opinii ? oj już dwie negatywne więc chyba nie będę u nich zamawiać :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ciasta od b.j. jarzębińskich są pyszne i nie wierzę by komuś dawali stare i spleśniałe wyroby - ktoś robi im antyreklame
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
troche jestem zdziwiona-kolezanka ze Stogow co roku na imieniny i urodziny zamawiatam ciasta-jak do tej pory byly naprawde dobre. Zawsze kupuje tort + jakies ciasta na wage.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja parę razy kupowałam u nich ciasta i były ok. Ale osobiście wolę W-Zkę.
Mają pyszne torty i ciasta i jeśli chodzi o wesele to dowożą wszystko bez problemu
imageimage
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
niewieżę miałam od nich zamówione ćiasta na ślub dwa tygodnie temu były pyszne i świeże a tort poprostu rewelacja wszystkim smakowały
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zamawiałam - wprawdzie nie ślubne, ale urodzinowe torty - i to nie raz. Zawsze były świeże (bita śmietana ani ciut nie kwaśniała, nawet na następny dzień - jeśli coś w ogóle zostawało ;)), udekorowane zgodnie z zamówieniem, na czas. W dodatku wcale nie drogie.

A babka cytrynowa na wagę i ciasta jogurtowe z owocami - pychota!

Bardzo polecam, wbrew niektórym powyższym opiniom!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie polecam ani drożdżówek ani też ciast owocowych z tej cukierni z własnego doświadczenia wiem że do takich rzeczy dodawane są spleśniałe owoce zmieszane z kilkoma świeżymi a drzemy są robione tylko i wyłącznie ze spleśniałych i starych owoców. jeśli chodzi o bajaderki również nie polecam robione są z resztek innych ciast które też nie są zbyt świeże w dodatku gdy masa na bajaderkę wypadnie z kotła zostaje "nie chcący" przydeptana i wrzucona z powrotem wrzucona do tego samego kotła. Tortów również nie polecam cukiernicy mieszają w nich rękoma bez żadnych rękawiczek po czym nie myjąc rąk kładą następną warstwę. pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
jasne - najlepiej anonimowo takie oszczerstwa napisać - napisać takie ciężkie oskarżenia łatwo, podpisać się to już trudniej, co?? poza tym nie wierzę, że dzisiaj gdziekolwiek dodają zgniłe rzeczy, czy pracują bez rękawiczek. ta cukiernia powinna powinna złożyć doniesienie na policję moim zdaniem o szkalowanie jej dobrego imienia...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
W ubiegłym miesiącu kupiłam ciastka, które pachniały... wędzoną szynką i kiełbasą. Ohyda.Pewnie trzymane były w lodówce wraz z wędlinami. Osobiście już tam nie pójdę i nie polecam.
A policją to sobie możesz, na dobre imię należy sobie zasłużyć, takie są prawa rynku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
aha, ale jest też kodeks cywilno - prawny, który wyraźnie mówi o tym, że nie można nikogo obrażać i oskarżać bez dowodów...

a rynek zdaje się wypowiada się sam na temat usług w/w cukierni - na tym i na innych forach masa osób pisze, że torty i ciasta zamawiała i dalej zamawia i jakoś popatrz - bez zapachu kiełbasy najwidoczniej, bo chyba by raczej nie polecali dalej tej cukierni. więc skoro mamy dziesiątki pozytywnych opinii i jakieś dwie nagle o tym, jak to ciasta śmierdzą i są zgniłe, to hmm, komu by tu uwierzyć, pomyślmy. zza komputera, anonimowo łatwo pisać dowolne bzdury....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja kupowałam u nich ciasta i smakowały,ale słyszałam ,że lecą w kulki jak się u nic zamawia torty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kupowalem i bez zastrzezen
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej ja mieszkam na Stogach i powiem tak kupowałam czasami od nich ciasta lecz nie przypadły mi do gustu są dla mnie za słodkie wiadomo każdy ma inny smak . Ja osobiście preferuje piekarnie Kraskowski na Stogach mi o wiele bardziej smakują ich wyroby i na moje wesele u nich też zamawiałam tort :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
u nich zamawialam tort (z tych smiesznych kształtów) i bez zastrzezen. ale bardziej polecam w-z mmmniiiamm pychotka :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja zamawiałam tort weseleny w tym roku (wrzesień) i nie powiem nic złego. Ze wszystkich ustaleń wywiązali się. Wszystkim smakowało. Ciacho nie było za słodkie i nawet przystroili tak jak chciałam. Tort był świeży i już. Kupuję wyroby cukiernicze od JArzębińskich i jeszcze nigdy nie nacięlam się. Pieczywo też mają wyborne :). Nie wiem co od nich chcecie.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam polecam tą J Jarzębińscy cukiernie ,bo jest naprawdę super
wyroby tej cukierni ,są naprawdę godne polecenia ,dlaczego tak ją wyróżniam ,bo już próbowałam i serdecznie polecam, ale każdy ma swój smak i gust .
Siostra od Jarzębińskich miała tort weselny, 3 torty na poprawiny, ciasta deserówki.... magia !!!! Wygrywają wszystko... w sierpniu biorę ślub, i również zamawiam tam torty i ciasta. Najlepszy smak to czarno las
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A możesz napisac ile sobie liczą za kg tortu weselnego?
Zamawiałam tam tort na 30-tkę narzeczonego (tort w kształcie gołego biustu), jako jedni z nielicznych mieli taki wzór jaki chciałam a że obiecałam partnerowi że na 30 urodziny bedzie miał gołe cycki :) to wybrałam właśnie tą cukiernię nie wierząc w to że tort ten będzie jakoś szczególnie dobry w smaku...
I tu wielkie zaskoczenie z mojej strony i strony gości gdyż tort był wyśmienity!!! Świeży i nie był "sztuczny".
Polecam
niestety mam przykre doświadczenia - cukiernik zapomniał o naszym zamówionym torcie ślubnym. W czasie wesela był robiony przez co został serwowany późno niestety rozlatując się przy krojeniu ponieważ był za świeży. Najgorsze, że winę próbowano zrzucić na brak zamówienia..co nie było prawdą, a wystarczyło zwykłe przepraszam. Smak ok, wzór tak jak chciałam ale nie zastąpi to mojego stresu przez cały dzień i braku reakcji ze strony cukierni (kontaktowałam się z głównym zakładem)
byłam na weselu gdzie był tort od Jarzębińskich i powiem tak nigdy w życiu nie jadłam lepszego tortu, zjadłam aż 3 kawałki gdzie zazwyczaj nie dojadam jednego. Na swój ślub w czerwcu na pewno będę od nich zamawiać.

Witam

zamawiam od nich torty na różne okoliczności urodziny czy Komunia 3 dzieci. Wszystkim bardzo smakuje uważam, że tort jest bardzo delikatny i zawsze był świeży Serdecznie polecam

Inne tematy z forum Stogi

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

do góry