Widok

cyklinowanie

Witam poszukuje dobrego i rzetelnego fachowca od parkietów możecie kogos polecic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam.moge polecic p.Pawła,swietny mimo młodego wieku fachowiec,a ceny tez przystepne 505291886
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
witam . jak najbardziej . polecam Pana Pawła . z mojej fatalnej podłogi zrobił lustro . nic dodać nic ująć . cudownie . pozdrawiam
505291886
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
a Pan Tomasz Kozioł to współpracownik Pana Pawła chyba bo po wylakierowaniu mojego mieszkania ktoś wrzucił ulotkę z Pana usługami do mojej skrzynki na listy. Krypto reklama. Cyklinowanie super, gorzej z lakierem bo po tygodniu czasu dalej się kleił, mam dosłownie odciski stóp... Poza tym w niektórych miejscach lakier w ogole nie pokrył, odpuściłam reklamację bo nie było umowy. Gdyby Pan Tomasz był w porządku i nie robił krypto reklamy pewnie bym tego komentarza nie wystawiła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
pan tomasz koziol to oszust jest
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan Tomasz Kozioł, Paweł Wandtke i ta cała firma profix parkiet sopot, to bardzo nierzetelni ,, rzemieślnicy". rozumię, że czasem może wyjść coś nie tak- ludzka rzecz, ale należy się przyznać i dojść do porozumienia z niezadowolonym klientem. dewizą w/w jest: przyjąć zlecenie, odpier... robotę, nalać full lakieru i zakazać wchodzić do pomieszczenia, skasować niemałą kasę, a potem nie odbierać telefonów. stanowczo odradzam, chyba, że ktoś chce mieć najpierw bałagan i smród w domu a potem podłogę na wysoki połysk ze źle usuniętymi resztkami po cyklinowaniu tzw. ,, inkluzja " i oczywiście uszczuplić budżet domowy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
UWAGA!!!!
witam mi rowniez zniszczyl pan Piotr z synami podloge. oczywiscie teraz nie ma z nimi zadnego kontaktu!!!!
piotr 518934832
pawel 505291886
ich firmowy numer (prefix cyklinowanie) 512456140
Witam. CzymaPan może nazwę firmybadz adres tego fachowca. Proszę o kontakt +48601318780 hanka3311@wp.pl
znak rozpoznawczy pana tomasza ,FUSZERA"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam pana Stanislawa z wieloletnim doswiadczeniem jak z robi podloge to lustro .POLECAM tel.691-362-296
Polecam pana Zbyszka tel 58 553 22 62 pełna profesja punktualność i w pracy nie pije!

Pozdrawiam Jola z Przymorza
image

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Domy drewniane Fides (4 odpowiedzi)

Czy znajdzie się tu osoba, dla której firma Fides Domy z Gdańska realizowała budowę domku z ich...

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

do góry