Widok

cywilny w grudniu

Wesele Temat dostępny też na forum:
czy jest ktoś kto ma cywilny..........w jakich sukienkach idziecie??

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja kolezanka miała ślub cywilny we wrześniu - miała suknię ślubną z Marietty w kolorze ecru i bez trenu. I wyglądała przepięknie;)
image
image
image
Moje 2 koleżanki miały ślub cywilny jedna tylko cywilny i juz kościelnego nie planuje a druga kościelny planuje ale za 2 lata i obie szły w białych sukienkach slubnych z welonami mimo tego ze jedna ma już kilkuletnie dziecko. Więc myśle, że w dzisiejszych czasach można się ubrac tak jak sie Ty będziesz czuła dobrze i jak Tobie będzie pasowało :)
image

He he zreszta niedawno rozmawialam z pania ktora ze wzgledu na prace jest blisko tych slubów cywilnych w urzedzie w Gdyni i powiedziala ze teraz bardzo rzadko sie zdarza zeby panna młoda przyszla w sukience zykłej kolorowej czyt. nie slubnej białej Czasy sie zmieniają...
image

białą suknie ślubną ubiorę na ślub cywilny a teraz zastanawiam się jaką kupic na cywilny

image

białą suknie ubierzesz na slub koscielny :)...to jeśli tak chcesz to wg mnie masz naprawde szeroki wybor...oczywiscie nie jakas wieczorowa mała czarną...
image

ojejka przypomnialo mi sie coś jak byłam u jednej kolezanki na cywilnym to po nich wchodzila kolejna para do slubu i ta dziewczyna miała założoną okropnie błyszczącą turkusowa sukienke przed kolano zawiązywaną na szyi gołe ramiona wielki dekold Skoro się tak ubrała to pewnie czuła sie w tym dobrze ale jak dla mnie wyglądała okropnie i nie jak panna młoda a jak jakaś kobieta, która idzie na impreze sylwestrową :)
image

moja kolezanka miala przepiekna sukienke a raczej komplet gorset i dluga spodnice ecru w piekne wielkie czerwone roze, sukienka byla bardzo elegancka no i nie biala

image

image
O mi sie cos takiego podoba...moze byc na cywilny ale cos na gore by trzeba było - to grydzien ale na poprawiny wg mnie tez pasuje
http://www.allegro.pl/item443449549_ever_pretty_badz_piekna_rozmiar_40.html
image

Albo taka ale w kolorze złota http://www.allegro.pl/item445794732_szalowa_42.html
image

moja znajoma tez miala slub cywilny zimą i szła w normalnej białej sukni ślubnej
jelsi planujesz jescze koscielny to mozesz miec kolorową suknię/sukienkę

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Ja mam ślub cywilny i wesele w grudniu. Suknie mam białą, długą, skromną. Mam nadzieję,że 20 grudnia będzie ładna pogoda :)

image
sylacz a gdzie masz cywilny??

image

MOJA SIOSTRA RÓWNIEŻ brała ślub cywilny w grudniu i miała jasną garsoneczkę, "wielką" białą typową ślubną suknię zostawiła sobie na ślub kościelny, który brała 10 miesięcy później :) moim zdaniem tak było ok, mi się nie podobają Panny Młode idące do ślubu cywilnego w typowych sukniach ślubnych - no chyba że to będzie ich jedyny ślub to ok :)

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Sylwia ja mialam w grudniu ale coprawda 6 lat temu i szlam w grasonce:)

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
ja mialam cywilny i szlam w sukni slubnej zloto-bordowej z salonu Beauty

a ja do cywilnego szłam w typowo slubnej sukience :))

Ja do cywilnego też w ślubnej ale dopiero w maju :-)

image
ja miałam cywilny w grudniu, do tego w sylwestra :)
Ubrałam się w czarny cekinowy top, czarną ołówkową spódnicę z atłasu i romantyczny bordowy żakiecik z aksamitu wiązany na kokardkę, jak zdjęłam żakiet, byłam gotowa na wieczorna imprezę w klubie :)

image[/url]image[/url]
Karolinka29 napisał(a):

> MOJA SIOSTRA RÓWNIEŻ brała ślub cywilny w grudniu i miała jasną
> garsoneczkę, "wielką" białą typową ślubną suknię zostawiła
> sobie na ślub kościelny, który brała 10 miesięcy później :)
> moim zdaniem tak było ok, mi się nie podobają Panny Młode idące
> do ślubu cywilnego w typowych sukniach ślubnych

mi też nie podobają się "typowe suknie ślubne" w USC ;) (bezy, tiule, koronki, falbanki, treny itp.)

Dori napisał(a):

> moja znajoma tez miala slub cywilny zimą i szła w normalnej
> białej sukni ślubnej
> jelsi planujesz jescze koscielny to mozesz miec kolorową
> suknię/sukienkę

a ja nie planuję ślubu kościelnego, a sukienkę na ślubie cywilnym miałam czerwoną ;)

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry