Widok
Moje 2 koleżanki miały ślub cywilny jedna tylko cywilny i juz kościelnego nie planuje a druga kościelny planuje ale za 2 lata i obie szły w białych sukienkach slubnych z welonami mimo tego ze jedna ma już kilkuletnie dziecko. Więc myśle, że w dzisiejszych czasach można się ubrac tak jak sie Ty będziesz czuła dobrze i jak Tobie będzie pasowało :)
ojejka przypomnialo mi sie coś jak byłam u jednej kolezanki na cywilnym to po nich wchodzila kolejna para do slubu i ta dziewczyna miała założoną okropnie błyszczącą turkusowa sukienke przed kolano zawiązywaną na szyi gołe ramiona wielki dekold Skoro się tak ubrała to pewnie czuła sie w tym dobrze ale jak dla mnie wyglądała okropnie i nie jak panna młoda a jak jakaś kobieta, która idzie na impreze sylwestrową :)
moja znajoma tez miala slub cywilny zimą i szła w normalnej białej sukni ślubnej
jelsi planujesz jescze koscielny to mozesz miec kolorową suknię/sukienkę
jelsi planujesz jescze koscielny to mozesz miec kolorową suknię/sukienkę
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

MOJA SIOSTRA RÓWNIEŻ brała ślub cywilny w grudniu i miała jasną garsoneczkę, "wielką" białą typową ślubną suknię zostawiła sobie na ślub kościelny, który brała 10 miesięcy później :) moim zdaniem tak było ok, mi się nie podobają Panny Młode idące do ślubu cywilnego w typowych sukniach ślubnych - no chyba że to będzie ich jedyny ślub to ok :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Karolinka29 napisał(a):
> MOJA SIOSTRA RÓWNIEŻ brała ślub cywilny w grudniu i miała jasną
> garsoneczkę, "wielką" białą typową ślubną suknię zostawiła
> sobie na ślub kościelny, który brała 10 miesięcy później :)
> moim zdaniem tak było ok, mi się nie podobają Panny Młode idące
> do ślubu cywilnego w typowych sukniach ślubnych
mi też nie podobają się "typowe suknie ślubne" w USC ;) (bezy, tiule, koronki, falbanki, treny itp.)
Dori napisał(a):
> moja znajoma tez miala slub cywilny zimą i szła w normalnej
> białej sukni ślubnej
> jelsi planujesz jescze koscielny to mozesz miec kolorową
> suknię/sukienkę
a ja nie planuję ślubu kościelnego, a sukienkę na ślubie cywilnym miałam czerwoną ;)
> MOJA SIOSTRA RÓWNIEŻ brała ślub cywilny w grudniu i miała jasną
> garsoneczkę, "wielką" białą typową ślubną suknię zostawiła
> sobie na ślub kościelny, który brała 10 miesięcy później :)
> moim zdaniem tak było ok, mi się nie podobają Panny Młode idące
> do ślubu cywilnego w typowych sukniach ślubnych
mi też nie podobają się "typowe suknie ślubne" w USC ;) (bezy, tiule, koronki, falbanki, treny itp.)
Dori napisał(a):
> moja znajoma tez miala slub cywilny zimą i szła w normalnej
> białej sukni ślubnej
> jelsi planujesz jescze koscielny to mozesz miec kolorową
> suknię/sukienkę
a ja nie planuję ślubu kościelnego, a sukienkę na ślubie cywilnym miałam czerwoną ;)