Widok

cz ktoś coś wie na temat wójta ?

Coś różne słuchy chodzą o paliwach
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic nie wiem oficjalnie, tylko od znajomych.... Chodzi właśnie o paliwo. Ten wójt powinien iść w odstawke, byłam u niego na rozmowie 3 razy, B agatelizowal mnie, od razu pytał czy działam w jego komitecie... Czyli, czy jego popieram. Nie pomógł mi w niczym, nie ingierowal w to o czym jemu mówiłam... Zlał... Po prostu ma na nas mieszkańców wysłane....
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
Z wielu źródeł dużo się słyszy - paliwo, siedzenie itd. Oficjalnego komunikatu jednak brak.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szybko go wyciągnęli z aresztu. Te paliwa to jego sprawka oraz interesy z autosebą z Kielna ,zrobili sobie prywatny folwark do zarabiania pieniędzy na gminnych działkach .
Ten człowiek to jeden wielki przekręt.
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wójt to Pan i Władca - Pewniak ma racje AutoSeba to jego przykrywka na wszystko. Wójt obecnie zajmuje się wszystkim tylko nie gminą czyli deweloper (buduje bliźniaki na granicy Bojana i Kielna), agenta nieruchomości (kupuje i sprzedaje za bezcen od nieświadomych rolników ziemie), obrót paliwami, budowami dróg (firma Kruszywo odpala mu część za wygrany przetarg), obrót kruszywem (ma na słupa własną żwirownie) itd.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale że co do coupe trafił?:D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyszła kryska na matyska. Jeżeli to potwierdzone info to bardzo dobrze się stało że w końcu mu się do 4 liter dobrali. Sam na niego kiedyś głosowałem przy 1 kadencji a mniej więcej po roku zacząłem żałować tej decyzji. Ten człowiek to pomyłka a nie wójt.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

Działa w ten sposób ponieważ ma świadomość , że to jego ostatnia kadencja .
A jak nie teraz to kiedy
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale, że o co chodzi?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na pewno gość nie jest czysty, smród ciągnie się za nim już od czasu afery w ośrodku egzaminacyjnym PORD, ale do póki nie postawią mu oskarżeń to jest w majestacie prawa osobą bez skazy. Od jakiegoś czasu krążą plotki że ma to i tamto i prowadzi interesy na boku, zapewne część jest nieprawdą ale w każdej plotce jest trochę prawdy więc niech chociaż część tych niusów się potwierdzi to wójt powinien mieć gości o szóstej rano w czarnych kominiarkach z napisem na plecach CBA.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0

Konkrety proszę, bo jak narazie rzucacie państwo pustymi hasłami. Co takiego naskrobal wójcik?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
No to jak już go przymknęli, choć na chwilę, to coś w tym jest pewnie. Ktoś wie w jakich okolicznościach ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko ciekawe, że nigdzie o tym nie piszą. Żaden portal lokalny nawet wzmianki o tym nie opublikował.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

No właśnie też sprawdzałam i żadnej informacji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Syn się mnie pyta dlaczego Wójt po kaszubsku odpowiadał. Cóż, domysłów w ten sposób nie powstrzyma - znamiennym jest, że "to nieprawda" padło z ust prowadzącego audycję, a nie Pana Wójta. Czekamy na rozwój wypadków.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale nie tęgą minę miał podczas pytania... Wszystko mówi samo za siebie:D
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Strasznie kręci i się mota w swoich wypowiedziach. Szkoda że tak wyszczekany nie jest i taki obrotny w kwestii ronda w Koleczkowie ! Za rok będzie zjazd z S6 i nie mogę sobie wyobrazić jaki będzie korek z każdej strony drogi. A może on je załatwia w ministerstwach i u wojewody również rozmawiając po Kaszubsku, tylko czy Oni go wówczas rozumieją ?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkamy na Kaszubach i wywiad był w kaszubskiej rozgłośni. Gmina Szemud to Kaszubi.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 18

Mieszkamy na Pomorzu Gdańskim wywiad był w radio Kaszebe. Gmina Szemud to Polacy.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12

Inne tematy z forum Bojano

Hala Olimpia (9 odpowiedzi)

Gmina chwali się wybudowaniem hal sportowych we wszystkich szkołach. W Bojanie też miała powstać,...

Nawodnienie ogrodu - ciśnienie wody - Bojano (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś może podać jakie ciśnienie wody ma w kranie w ogródku? Czy jest szansa na 4...

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

do góry