Widok

czapeczka AżUREK-rękodzieło,gdzie kupię ???

Rodzina i dziecko Zaspa Kupię Temat dostępny też na forum:
hey,pilnie potrzebuje czapeczki ażurkowej recznie robionej-biała dla maleńkiej dzieczynki,niekiedy widziałam jak starsze panie sprzedawały,teraz jakos nigdzie nie widze,mieszkam na zaspie,,,,prosze o pomoc!

ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupiłam na jarmarku
mam biała z rózowymi dodatkami
Moja jeszcze nosi bo bym ci sprzedała

A sa na allegro

apod tunelem w gdanku?

no to chyba wiem o jaką chodzi tzn jak ma wygladac.mnie sie wydaje ze ja u siebie w Redzie widzialam takie w sklepie jednym.rozumiem ze chodzi o takie calkiem malusie na dziecko 1-2miesieczne(?)No ale nawet jesli takowe tu sa to domyslam sie ze to w niczym Ci nie pomoże;D

no to innej nie mam:)

tak w sobote chrzest siostrzenicy,,,,,,

ja
nie agnieszko to nie o taką chodzi:)

hmm..ja widzialam u siebie w sklepach takie nie raz,no ale moze ja mam mylne wyobrazenie o takiej ktorą Ty szukasz.A czemu to ma byc na teraz zaraz natychmiast?na chrzciny ?

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=135280&t=129462 ja mam cos takiego bialego ale to chyba nie to:)o co chodzi zobacz nie wiem 3 lub 4 zdjecie

byłam w wielu sklepach i nie ma takich...wprawdzie sa na allegro ale ja potrzebuje na teraz......

ja
a to musi byc koniecznie robiona ręcznie?bo w sklepach dzieciowych czasem też mają takie ażurkowe ktore wygladaja wlasciwie jak reczna robota.

rozm.40-41 biała delikatna,może któras z was chce sprzedac,jesli tak prosze o zdjecia i cene na mail,pozdrawiam

ja