Widok

czarownik

SEKRET MEROWINGOW

Templariuszy czy znasz -czy chcesz poznac
BAJKI ,MITY,LEGENDY,PRAWDY
POMOC W DOJSCIU DO CELU
POPROS MAGDIBA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawo jazdy

No wiec ja mialem taka sytuacje ze s z powodu zlego uczenia mnie tzw. Rekawa oblalem go 3 razy !!!! Dopiero jak zmusilem goscia do odpowiedniego sposobu nauczania to zdalem.!!! Wyobrazcie sobie jak przychodze do domu po 3cim egz. i mowie czesc Mamo czesc Tato znowu nie zdalem i... znowu na rekawie !!! :(

Wybory

Wybory w tym roku beda wyjatkowo ciekawe !!! Gdybym mogl zaglosowal bym na Olechowskiego. A co do samej oceny wyborow to macie racje. Znowu bedziemy wibierac miedzy mniejszym a gorszym zlem

Milosc, kobiety

Nie wszystcy faceci to dranie i nie wszystkie kobiety sa wredne !! Ja znalazlem taka jedna wyjatkowa, ona mysli ze ja jestem wyjatkowy !!! Jest cudownie !!!!!!!!

TOUCH

PRZEDE WSZYSTKIM WIELKA BUZKA DLA PIEKNYCH GDYNSKICH KOBIET!!!
BARDZO MI WAS BRAKUJE.
MIESZKAM NA "ISLAND OF LOVE" - CYPR, I DOPRAWDY TUTEJSZE DZIEWCZYNY NIE SA TAK PIEKNE JAK WY.
MOZE KTORAS Z PAN MIALABY OCHOTE TROSZKE SIE POBAWIC PISZAC COKOLWIEK OCZYWISCIE!!!
NO TO UCIEKAM I CZEKAM NA ODZEW .
A BYM ZAPOMNIAL, WIELKA BUZKA RAZ JESZCZE!

Zlot WP

Mnie ciekawi kiedy w 3 mieście będzie zlot WP

....nie ma nie bylo

ginace piekno, kiedys bylo
ginacy ludzie, kiedys byli
wybory, przeminely jak zimny wiatr
wybory, nic nie zmienily
ludzie wybrali, to co najlepsze
ludzie sie spodziewali, marnych wynikow
pisze to przed druga tura,
to nie mialo byc polityczne,
to mialo byc o mnie,
ale koniec
bylem, pisalem, zylem, pelna geba
teraz odczuwam brak,
czegos, nie wiem czego,
piekno otacza nas a ja nie moge
sie nim nasycic jak kiedys
nie moge promieniowac radoscia
bo ranie tym innych ludzi
zabila sie nasza przyjaciolka
z gratki
sue, dlaczego?
tylko ty to wiesz
ja wiem ze to byla glupota
nie ma na tej ziemi powodu
dla ktorego mozna by sie
targnac na swoje zycie
nikt nie jest wart
cudzych lez
nikt nie jest wart
czyjegos zalu
ale trzeba wspolczuc
inaczej sie nei czuje
tego co sie powinno
miltedus ty cos dopisz
mixer ty cos wymysl
gratka umrze, juz umarla,
w pamieci sue
nie pozwolmy umrzec
innym

Przeprosiny

wszystkich urazonych z gory przepraszam
a wlasciwie z dolu bo tam sie znajde

life is brutal

Life is brutal... poniewaz dziewczyny sa ale zajete, albo cie nie chca albo idiotki. Nio coz... zycie jest dziwne...Zycze wszystkim Trojszczaniom wiekszego szczescia niz moje...

Po wyborach...

W wieczorze wyborczym, z ust Pani Profesor Staniszkis, padły słowa, które mnie zmroziły:
Cytuję:
"Polacy wybrali teraźniejszość czyli Kwaśniewskiego, bo sami czują się obecnie niezadowoleni".
Może moje szare komórki nie działają zbyt sprawnie (?), ale to oznacza, że chcemy przez następne pięć lat być niezadowoleni??? Ja dzisiaj spełniłam swój obywatelski obowiązek, zagłosowałam i bynajmniej nie uważam, abym przez następne kilka lat musiała z tego powodu być niezadowolona...

Samozaglada

Czesc Kylis i inni Gdanszczanie !

Fajnie mi sie z Toba polemizuje . Masz szczescie , ze jestes kobieta i masz prawo byc zmienna . Twoje ostatnie dwie wypowiedzi dotyczace wyborow sa , moim zdaniem , sprzeczne ze soba . W jednej popierasz mnie , ze jeszcze nie znalezlismy godnego kandydata w drugiej oburzasz sie , ze Polacy wybrali -"terazniejszosc bo sa niezadowoleni"Moze nie zgodzilbym sie w pelni z tym niezadowoleniem ale z terazniejszoscia zupelnie . Kazde "stado" potrzebuje swojego przywodce i przewodnika .
Zaden przywodca nie jest w stanie zalatwic nam zywnosci , pracy , wyksztalcenia , renty , mieszkania itp.(kto w to wierzy jest szalony). To musimy zalatwiac sobie sami. Przywodca powinien natomiast byc dla nas jedynie dobrym przewodnikiem . Wskazywac kierunki ,drogi , sposoby osiagania sukcesow osobistych i zbiorowych oraz potrafic inicjowac start na tych drogach oraz isc na czele takiego "stada"(najlepiej zaobserwowac to wsrod owiec). Jako spoleczenstwo wybralismy ponownie przywodce , ktory poswiadcza nieprawde zachowuje sie niegodnie i uwaza , ze na tle jego dotychczasowych osiagniec to jest nieznaczacy szczegol ,ktory nie powinien miec wplywu na ogolna ocene czyli wskazuje nam kierunek "wlasciwych zachowan". Nawiazujac do tego co pisalem wczesniej jak mamy zwalczac SMRODZENIE rafinerii , WYCINANIE lasow , ZANIECZYSZCZANIE wody itp. kiedy argumentem wskazanym przez prztywodce jest osiagniecie GLOBALNIE WIEKSZYCH KORZYSCI SPOLECZNYCH?? Skorumpowany urzednik biorac przyklad z przywodcy tez slusznie sie bedzie bronil ZROBILEM TO TYLKO RAZ PRZEZ DWADZIESCIA LAT MOJEJ WYDAJNEJ uCZCIWEJ PRACY.
Dlatego wlasnie zgadzam sie , ze wybralismy terazniejszosc bo przeciez nasz kraj jest skorumpowany , srodowisko jest zatruwane , bylejakosc wszedzie kroluje a balagan jej w tym pomaga . Boimy sie jeszcze bardziej radykalnych rozwiazan . Wszyscy wiemy ze " po burzy jest pogoda"lecz wiekszosc z nas burzy sie obawia i wolalaby delikatny deszczyk , cichy piorunek gdzies z odddali i przeswitujace sloneczko z za chmurek . Mysle , ze wybralismy wlasnie taki wariant .Choc osobiscie sie z tym nie zgadzam szanuje demokracje i musze jeszcze poczekac na burze .
Pozdrowienia dla wszystkich .

Wybory 2000

witam wszystkich -
no i stalo sie - mamy nowego "starego" prezydenta. "prezydenta wszystkich polakow" - ale w takim razie ja dziekuje i obejde sie bez nazywania mnie polakiem, bowiem to nie jest moj prezydent .
Narodzie!! Cos ty zrobil ?

ATMA ( EX TIMETRAWELER)

A jednak ktoś mnie pamięta...Dzięki piękne za pozdrowienia ezoteryczko ! Pozdrawiam również i kończę bo miejsca brak na kuponie ( he )

Corrs(ex Manson)

A ty Mansonie nie odpowiedziałeś mi kiedyś w gratce a teraz mnie pozdrawiasz?.Licze na wielkie przeprosiny. PS. Jutro w Gdańskim empiku ma być Rośinski

Znów bez nagłówku

Cóż Kwaśniak poraz kolejny został prezydetem,a ja zwyczajowym głosowałem na legędę pana Lecha Wałęsę( chciałem głosować na Josipa Broz Tito ale nie kandydował, pech...) Ps. widział ktoś mojego dobrego kumpla LAIBACHA(+) ?

Plagiat

Sue...naprawdę?

Mansonie

Nie, no jak się domyśliłeś? I dlaczego zmieniłeś imię? Ja tam wolę
"Manson"...pewnie dlatego, że drapeżnie sie kojarzy. Zawsze miałam słabosc do tego elementu.
Byłes na Mononoke?

Miltedusie

Chodzi mi o dobry kabaret .Wcale nie narzekam na nadmiar dobrych kabaretów w okolicy. (Ani na nadmiar dobrego kabaretu w okolicy ogólnie.)Najlepszego już nie ma, chociaż została wytwórnia A'yoy. A rady na deficyt, wybacz, ale są do kitu. Widzisz ja, ja,ja, ja,ja i ja już jakiś czas temu ustaliłyśmy wspólne zeznania. Teraz chcemy otworzyć drzwczki.

Atma

A co znaczy "Atma"?

Atma

Gdzie można znależć mozliwie jak najbardziej obiektywne raporty o bieżącym stanie środowiska?

A JEZELI ??

WY OBIECUJECIE WIELE A POZNIEJ NIC !!
I PAPA!!

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Grajdołki (256 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry