Widok

czego chcieć wiecej ;)

Wszystkim niezdecydowanym czy i gdzie zacząć przygodę z prawem jazdy, niepewnym czy sobie z tym wszystkim poradzą i szybko zniechęcającym się polecam ELKĘ!!! To, w jaki sposób Osoby pracujące w tej szkole potrafią podnieść na duchu, wprowadzić fajną atmosferę i zachęcić do wsiadania za kółko z ogromną przyjemnością, jest niesamowite :) Szczególne podziękowania należą sie p. Robertowi M. Panie Robercie dziękuję za tak ogromną cierpliwość :) To w jaki sposób przekazywał Pan cenne wskazówki, jak podtrzymywał Pan na duchu w chwilach zwątpienia i jak wmawiał mi, że całkiem możliwe jest zdanie za pierwszym razem, a nie za 13 :P naprawdę bardzo mi pomogło. Co prawda zdałam za drugim razem, ale jak ktoś za pierwszym razem nie włącza świateł wyjeżdżając na miasto to trudno się dziwić :P Każda godzina jazdy była naprawdę przyjemnym i pełnym wrażeń przeżyciem :D Ślicznie dziękuję :) szczerze polecam więc kurs w ELCE, bo oprócz upragnionego prawa jazdy pozostają baaardzo pozytywne wspomnienia :) Pozdrawiam całą ekipę rumskiej ELKI :) i życzę powodzenia przyszłym kursantom :)
Moja ocena
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Życzę szerokich dróg i przyjemności z jazd...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry