Widok
czekanie na danie...... godzina!!
Bywamy a raczej bywalismy (juz nie zamierzamy nigdy wiecej!)od czasu do czasu w tej knajpie, najpierw salatka ktora kiedys zamowilam miala okrojone skladniki i sama salate, kiedy zlozylam rekalmacje ze zamowilam saltke a nie salate kelnerka ze skrucha ja uwzglenila ogladajac co mam na talerzu a raczej czego na nim brak, nastepnym razem czekalismy na kelnerke 20 min!!!, natomiast wczoraj zamowilismi piers z kurczaka w sosie smietanowym i czekalismy na danie ..60 min!!!! kiedy po 40 min "przypomnielismy" sie kelnerce (ktora lazi kolo stolikow i powinna obserwowac czy goscie maja na stolach dania czy nie) , stwierdzila ze jeszcze "5 min" ktore trwalo kolejne 20, kiedy zapytalismy czemu tak dlugo??? odpowiedz: bo to tak dlugo sos sie robi do tego dania.... czym skompromitowala cala gastronomie tego lokalu, najpewniej ktos zapomnial dac polecenie do kuchni lub nie dano go wcale. 3 wielkie zonki dla tej knapy, patrzac po wpisach jest to tam normalne. Nigdy wiecej !!
Moja ocena
Pizzeria Leone
kategoria: Pizzerie
obsługa: 1
menu: 2
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6
Łazi to małpa po lesie a nie człowiek, widać że Pani z dżungli więc dali więcej warzyw , ocena wypowiedzi - poniżej zera, jeszcze pretensje, że skrucha, lata temu, za czasów wojennych to inaczej gastronomia rozprawiała się z takimi klientami, tyle że kiedyś nie było internetu, to trzeba było w knajpie wszystko mówić tu widzę wszyscy mają dużo do powiedzenia a w sklepie czy restauracji to cicho sza oj, dzieci, dzieci..więcej odwagi - róbcie afery na miejscu, jak człowiek - prosto - co się nie podoba i tyle. Poza tym, pracując lata temu w podobnym miejscu z doświadczenia wiem, że sos do takiego dania robi się na ok 3-4 patelniach (osobno wszystko po kolei) więc jak w kuchni jest np. 4-5 palników a przed Panią zamówiona 10 kotletów to kucharz musi smażyć po kolei- tak bywa.
http://forum.trojmiasto.pl/Masz-pol-godziny-wolnego-t405171,1,125.html
jesteś tereską, czy olkiem, bo się pogubiłem- to samo ip?
jesteś tereską, czy olkiem, bo się pogubiłem- to samo ip?